Ο βετεράνος trader Peter Brandt υπερηφανεύεται για τον εαυτό του ως σκεπτικιστής των κρυπτομηχανισμών, ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στα altcoins, ειδικά στο XRP. Το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε εύκολα να μπει σε μια λίστα με τα πιο μισητά έργα του Brandt, όπως αφήνει να εννοηθεί ο βετεράνος trader σε μια πρόσφατη εβδομαδιαία έκθεση προς την κοινότητα Chart Wizards.

“Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί ότι όταν ακούω κάποιον να αναφέρει το ripple, προεξοφλώ ό,τι πρόκειται να πει στη συνέχεια”, έγραψε ο Brandt στα μέλη της κοινότητας. “Πραγματικά ένα έργο κρυπτογράφησης OG, θα προτιμούσα να βλέπω μπογιά να στεγνώνει για 5 χρόνια παρά να κρατάω το XRP, και θα ήταν εξίσου κερδοφόρο”.

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει χαμένη αγάπη μεταξύ της κοινότητας του XRP και του βετεράνου trader. Ο κλασικός χαρτογράφος πρόσφατα φούντωσε τις φλόγες της εχθρότητας, εμφανιζόμενος να τάσσεται στο πλευρό της SEC στην υπόθεση Ripple σε ένα tweet τη Δευτέρα.

“Ήταν απλά θέμα χρόνου να συμβεί αυτό στο Binance Η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη. Είναι η Ripple το επόμενο ντόμινο που θα ανατραπεί;” ανέφερε ο Μπραντ.

Παρ’ όλα αυτά, η πρόσφατη δράση των τιμών του XRP ήταν αδύνατο να αγνοηθεί. Κατά συνέπεια, το περιουσιακό στοιχείο έχει μπει στη λίστα παρακολούθησης του Brandt.

“Το XRP έχει επανεμφανιστεί στη λίστα παρακολούθησής μου”, αναφέρεται στην τελευταία εβδομαδιαία έκθεση της κοινότητας Chart Wizards. “Με άνοδο 20% τις τελευταίες 7 ημέρες, το Ripple πληροί τα κριτήρια για μια ασύμμετρη συναλλαγή”.

Για το πλαίσιο, μια ασύμμετρη διαπραγμάτευση προσφέρει υψηλό δυναμικό ανταμοιβής με ελάχιστο κίνδυνο. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή είναι μια άποψη που μοιράστηκε πρόσφατα ο δικηγόρος υπέρ του XRP John E. Deaton. Επιπλέον, η εταιρεία ανάλυσης κρυπτογράφησης Santiment Feed μοιράστηκε το ίδιο συναίσθημα σε μια έκθεση του Ιανουαρίου.

Η τιμή του XRP στα 3 δολάρια;

Ο Brandt λέει ότι το XRP, στο ημερήσιο διάγραμμα τιμών του, έχει σχηματίσει ένα σύνθετο μοτίβο πυθμένα fulcrum, το οποίο περιγράφει ως “πολύ οργανωμένη συσσώρευση” σε μια δημοσιευμένη ιδέα του TradingView.

Ο αναλυτής εξηγεί ότι το μοτίβο διαγράμματος εμφανίζεται όταν μια αγορά σχηματίζει ένα σύνθετο μοτίβο διαγράμματος κεφαλής και ώμων μετά από παρατεταμένη πτώση. Σύμφωνα με τον κλασικό χαρτογράφο, εάν η τιμή εκπληρώσει αυτό το μοτίβο, ο ελάχιστος στόχος θα είναι πάνω από το σημείο τιμών των 3 δολαρίων κοντά στα υψηλά που σχηματίστηκαν το 2018.

Ο Brandt έγραψε: “Εάν το Fulcrum Bottom είναι νόμιμο, τότε ίσως η μαζική ενοποίηση κάτω από το υψηλό του 2018 να επιλύεται προς τα πάνω και ίσως ο ελάχιστος στόχος τιμής να είναι πάνω από τα 3,00 δολάρια, καθιστώντας αυτό ένα ελάχιστο εμπορικό setup 10:1”.

Το XRP έχει κάνει ράλι περίπου 44% τις τελευταίες 8 ημέρες. Ενώ το αρχικό ράλι πιστεύεται ότι οφείλεται στο στιγμιότυπο του Coreum airdrop, τα συνεχή κέρδη των τιμών μετά το στιγμιότυπο στις 24 Μαρτίου δεν εξηγούνται.

Ορισμένοι έχουν εκφράσει την άποψη ότι οι κάτοχοι του XRP στοιχηματίζουν σε μια ευνοϊκή έκβαση για την Ripple στη νομική μάχη της με την SEC. Όπως επισημαίνεται συχνά σε προηγούμενες εκθέσεις, η απόφαση στην υπόθεση αναμένεται από μέρα σε μέρα. Η τιμή του XRP έχει αυξηθεί κατά 19% τις τελευταίες 24 ώρες, κατά την ώρα του τύπου.

Προτεινόμενη εικόνα από: vjkombajn / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη