Η επερχόμενη κυκλοφορία του Shibarium δημιουργεί μεγάλες ελπίδες στην κοινότητα του Shiba Inu ότι η τιμή του SHIB θα αυξηθεί λόγω της διευρυμένης χρήσης του πέρα από ένα νόμισμα μιμιδίων. Ωστόσο, μια γνωστή φάλαινα SHIB θα μπορούσε να εκτροχιάσει το προσδοκώμενο ράλι τιμών.

Όπως ανέφερε σήμερα μέσω Twitter μία από τις κορυφαίες στον κλάδο εταιρείες ασφάλειας blockchain PeckShield, ο χρεοκοπημένος κρυπτοδανειστής Voyager έχει μετακινήσει ορισμένες από τις κρυπτογραφικές συμμετοχές του. Σύμφωνα με την PeckShield, περίπου 9,6 εκατομμύρια δολάρια κρυπτονομισμάτων μεταφέρθηκαν από τη Voyager στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων Coinbase, Binance US και Kraken.

Μεταξύ αυτών ήταν περίπου 4,9 εκατομμύρια VGX (2,1 εκατομμύρια δολάρια), 221.000 LINK (1,5 εκατομμύρια δολάρια), 3.050 ETH (3 εκατομμύρια δολάρια) και μόλις επίσης 270 δισεκατομμύρια SHIB, που ισοδυναμούν με περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Όπως ενημέρωσε επίσης η εταιρεία ασφαλείας, η Voyager εξακολουθεί να κατέχει 6,8 τρισεκατομμύρια SHIB, που ισοδυναμούν με περίπου 82 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό καθιστά το Voyager την 18η μεγαλύτερη φάλαινα του Shiba Inu και μια πιθανή απειλή για την τιμή του SHIB, εάν τα token πωληθούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι λόγοι της μεταβίβασης δεν ήταν γνωστοί κατά την ώρα του Τύπου.

Στο Twitter κυκλοφορούν φήμες ότι η Voyager μπορεί να θέλει να επωφεληθεί από το πρόσφατο ράλι της αγοράς και να ρευστοποιήσει τα altcoins για να αποζημιώσει τους πιστωτές της. Εάν αυτό είναι αλήθεια, η SHIB θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια πώληση που θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή της σε απότομη πτώση.

Η τιμή του Shiba Inu παραμένει ανεπηρέαστη

Το κατά πόσον οι φήμες θα επαληθευτούν πραγματικά, μένει να το δούμε. Η Binance.US συμφώνησε να αγοράσει ένα μέρος των περιουσιακών στοιχείων της Voyager τον Δεκέμβριο, αφού η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και της FTX ναυάγησε.

Ωστόσο, η συμφωνία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα λόγω της αντίθεσης των κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών: της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) και της Επιτροπής για τις ξένες επενδύσεις στις ΗΠΑ (CFIUS). Μια άλλη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο στο Πτωχευτικό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης. Επιπλέον, απαιτείται επίσης η έγκριση της πλειοψηφίας των πιστωτών της Voyager.

Τουλάχιστον κατά την ώρα του Τύπου, η τιμή της Shiba Inu δεν έδειχνε σημάδια μεγάλης πώλησης. Η SHIB διαπραγματευόταν στα 0,00001205 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 4% τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτό συμβαδίζει με το ράλι της ευρύτερης αγοράς μετά τη χθεσινή απόφαση της Fed για τα επιτόκια.

Προτεινόμενη εικόνα από: LeandroDeCarvalho / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη