Ο αναλυτής και έμπορος κρυπτογράφησης Ali Martinez χρησιμοποίησε το Twitter για να μοιραστεί ένα διάγραμμα Bitcoin που δείχνει ότι διάφοροι παράγοντες δείχνουν μια πιθανή βραχυπρόθεσμη διόρθωση για την BTC. Δήλωσε ότι ο δείκτης TD Sequential σηματοδοτεί πώληση.

Εκτός από αυτό, υπάρχει μια πτωτική απόκλιση του RSI. Ωστόσο, εάν ένα τετράωρο κηροπήγιο προκύψει πάνω από το επίπεδο των 31.000 δολαρίων, θα υποδηλώνει την ακύρωση της πιθανότητας διόρθωσης. Το Bitcoin κατέκτησε πρόσφατα εκ νέου το επίπεδο των 30.000 δολαρίων για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες, αφού ο δείκτης πληθωρισμού βγήκε μικρότερος από ούτι ανέμεναν οι αναλυτές.

Επίπεδα τιμών Bitcoin προς παρακολούθηση

Ένας άλλος διακεκριμένος αναλυτής, ο Michael van de Poppe, πιστεύει επίσης ότι, παρά το γεγονός ότι το Bitcoin φαίνεται ισχυρό, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες “ρηχές διορθώσεις” στην ανοδική τάση που ακολουθεί σήμερα. Ο Poppe έχει επισημάνει τα επίπεδα των 31.700- 32.000 δολαρίων ως ένα κρίσιμο σημείο αντίστασης.

Ενώ πολλοί άνθρωποι ήθελαν να αγοράσουν το BTC όσο διαπραγματευόταν στα 25.000 δολάρια, εκτιμά ότι αυτό το επίπεδο “θέλω να αγοράσω BTC” μπορεί τώρα να μετατοπιστεί στη γραμμή των 28.500 δολαρίων. Προτιμά να επικεντρωθεί στο επίπεδο των 29.700 δολαρίων για το Bitcoin προς το παρόν.

100.000 δολάρια από το Halving;

Ο Martinez εντάχθηκε επίσης στους σχολιαστές κάτω από το πρόσφατο tweet του Adam Back για το Bitcoin. Ο διακεκριμένος κρυπτογράφος και cypherpunk υπενθύμισε στους ακολούθους του ότι φέτος η τιμή του BTC αυξήθηκε κατά 70% μέχρι τον Μάρτιο – δηλαδή αυξήθηκε από τα 16.600 δολάρια στο επίπεδο των 28.000 δολαρίων.

Υπέθεσε ότι αν το BTC συνεχίσει να αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι τον Ιούνιο θα φτάσει τα 48.000 δολάρια, τα 82.000 δολάρια μέχρι τον Σεπτέμβριο και τα 140.000 δολάρια μέχρι τον Δεκέμβριο ή τουλάχιστον τα 100.000 δολάρια μέχρι τότε, αν η αύξηση της τιμής πέσει από το 70% ανά μήνα στο 53% για τα τρίμηνα 2, 3 και 4.

Ο Ali συμφώνησε με αυτό, δηλώνοντας ότι σύμφωνα με τα δεδομένα της αλυσίδας, το Bitcoin είναι πιθανό να εκτιναχθεί σε τουλάχιστον 100.000 δολάρια μέχρι το μισό που θα συμβεί τον Απρίλιο ή τον Μάιο του επόμενου έτους.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του Bitcoin βρισκόταν στα 30.700 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Jievani Weerasinghe / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη