Ο Alex Gladstein, επικεφαλής στρατηγικής (CSO) στο Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRF), είναι γνωστός λάτρης του Bitcoin. Αλλά και ο ίδιος ο Οργανισμός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι εξαιρετικά αισιόδοξος για το Bitcoin.

Σύμφωνα με τον CSO του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Alex Gladstein, το Bitcoin έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τις “διαλυμένες δημοκρατίες” και να καταπολεμήσει την “κυβερνητική διαφθορά”. Σε συνέντευξή του στις 20 Φεβρουαρίου, υποστήριξε ότι η “αποκεντρωμένη φύση του Bitcoin μπορεί να λειτουργήσει ως εμπόδιο στη διαφθορά και την τυραννία”.

Συγκεκριμένα, είπε: “Όπου οι δημοκρατίες έχουν καταρρεύσει, νομίζω ότι αυτό σχετίζεται ξεκάθαρα με το νόμισμα fiat, και ότι το BTC το διορθώνει αυτό με κάποιους τρόπους”. Επιπλέον, το κρυπτονόμισμα αντιπροσωπεύει την ελευθερία της έκφρασης, τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και τις ανοικτές κεφαλαιαγορές, δήλωσε ο Gladstein.

Τα επόμενα χρόνια, πολλές περισσότερες “στιγμές ενεργοποίησης” θα πρέπει να οδηγήσουν περισσότερους ανθρώπους να μεταπηδήσουν από το σύστημα fiat στο BTC, πρόσθεσε.

Το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μοιράζεται προφανώς τη γνώμη του Gladstein και στηρίζεται εδώ και καιρό στο Bitcoin ως εργαλείο δωρεάς που αντιστέκεται στη λογοκρισία. Οι υποστηρικτές έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν το έργο του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με Bitcoin από το 2014.

Παρακάτω θα βρείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Προτεινόμενη εικόνα από: Claudio Schwarz | Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη