Θα έχει αυτό αντίκτυπο στην τιμή του Shiba Inu;

Σε μια σημαντική εξέλιξη, η Επίσημη Επιτροπή Μην Εξασφαλισμένων Πιστωτών της Voyager, του βορειοαμερικανικού μεσίτη κρυπτογράφησης που κατέθεσε αίτηση πτώχευσης νωρίτερα φέτος, ανακοίνωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το ψήφισμα ανοίγει το δρόμο για την Binance US να αποκτήσει τον πτωχευμένο χρηματιστή και τα ψηφιακά περιουσιακά του στοιχεία.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι προσφυγές θα συνεχιστούν όσον αφορά τη διάταξη απαλλαγής του σχεδίου. Ωστόσο, η κυβέρνηση συμφώνησε ότι το σχέδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς την εν λόγω διάταξη και δεν θα υπόκειται διαφορετικά στην αναστολή.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να επιταχύνει τη διαδικασία εξαγοράς και να φέρει το σχέδιο σε πέρας στο εγγύς μέλλον. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την DeBank, η Voyager κατέχει σήμερα stablecoins και άλλα κρυπτονομίσματα αξίας 266,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ανάμεσά τους είναι το κουπόνι Shiba Inu, το οποίο παραμένει το τρίτο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στο πορτοφόλι της Voyager, παρόλο που το ποσό του έχει μειωθεί κατά το ήμισυ λόγω των πρόσφατων πωλήσεων από τον πτωχευμένο χρηματιστή. Περισσότερα από 3,1 τρισεκατομμύρια SHIB ($77 εκατομμύρια) εξακολουθούν να βρίσκονται στο πορτοφόλι.

Η εξαγορά της Voyager από την Binance US αποτελεί σημαντική εξέλιξη στον χώρο της κρυπτογράφησης. Η Binance US είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο και έχει επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά των ΗΠΑ.

Η εξαγορά της Voyager και των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Binance US στην αγορά. Η επίλυση των προσφυγών και η συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ αποτελούν σημαντικό βήμα προόδου για το σχέδιο εξαγοράς και παρέχουν ανακούφιση στους πιστωτές της Voyager.

Προτεινόμενη εικόνα από: LeandroDeCarvalho / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη