Η διακεκριμένη λάτρης του Shiba Inu, Lucie Sasinkova, έγραψε στο Twitter ότι το δοκιμαστικό δίκτυο Shibarium παρουσίασε σημαντική αύξηση των πορτοφολιών που πραγματοποιούν συναλλαγές σε αυτό τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο αριθμός των πορτοφολιών Shiba Inu στο Shibarium αυξάνεται κατακόρυφα

Σύμφωνα με το tweet της Lucie και το στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε, ο αριθμός των πορτοφολιών κρυπτογράφησης που συμμετέχουν στη δοκιμή του Puppynet έχει ξεπεράσει μέχρι τώρα τις 100.000 μονάδες.

Η αύξηση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα στις τελευταίες δύο ημέρες, από 51.781 πορτοφόλια στις 28 Μαρτίου. Ο αριθμός των συνολικών συναλλαγών στο Puppynet έχει εκτοξευθεί σε 194.158 από 110.000 μέσα στο ίδιο σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός αυτού, ο αριθμός των ημερήσιων συναλλαγών εκτοξεύτηκε στις 150.000 στις 28 Μαρτίου.

Η SHIB παραμένει η μεγαλύτερη εκμετάλλευση των φαλαινών

Ο γνωστός ανιχνευτής πορτοφολιών WhaleStats δείχνει ότι το Shiba Inu συνεχίζει να κατέχει τη θέση του μεγαλύτερου κρυπτογραφικού περιουσιακού στοιχείου που κατέχουν οι κορυφαίες φάλαινες του Ethereum σε ισοδύναμο δολάριο ΗΠΑ. Εκτός από αυτό, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με θέμα το σκύλο παραμένει το πιο εμπορεύσιμο token.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, τα 2000 μεγαλύτερα πορτοφόλια στην αλυσίδα Ethereum περιέχουν Shiba Inu αξίας 606.553.503 δολαρίων. Αυτό αποτελεί 49,6 τρισεκατομμύρια SHIB. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά τα σταθερά νομίσματα Ethereum, USDC και USDT.

Το Shiba Inu (SHIB) διαπραγματεύεται σήμερα στα $0,00001062, σημειώνοντας πτώση περίπου 1,5% τις τελευταίες 24 ώρες.

Προτεινόμενη εικόνα από: LeandroDeCarvalho / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη