Η μάρκα πολυτελών αξεσουάρ και αποσκευών The Bugatti Group εγκαινίασε έναν ιστότοπο μέσω του οποίου οι ιδιοκτήτες της συλλογής SHIBOSHI NFT με βάση το Shiba Inu μπορούν να ζητήσουν τα φυσικά τους αντικείμενα.

Η πολυτελής μάρκα το ανακοίνωσε αυτό σε ένα tweet σήμερα, διαβεβαιώνοντας ότι οι κάτοχοι NFT μπορούν να ζητήσουν τα επισυναπτόμενα φυσικά αντικείμενα.

Ο όμιλος Bugatti είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο μια συλλογή NFT περιορισμένης έκδοσης σε συνεργασία με την κοινότητα Shiba Inu. Η κοπή του NFT ήταν περιορισμένη στους κατόχους του The Shiboshi NFT Genesis και περιελάμβανε 299 περιορισμένες εκδόσεις και μία αποκλειστική πρώτη έκδοση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το 95% των κατόχων δικαιούται τσάντες ώμου περιορισμένης έκδοσης, ενώ το 5% δικαιούται τσάντες μεταφοράς με το μοναδικό σχέδιο Shiboshi.

Ο όμιλος Bugatti δήλωσε ότι οι κάτοχοι θα μπορούσαν να παραλάβουν τα φυσικά τους αντικείμενα μία εβδομάδα μετά την έναρξη της κυκλοφορίας. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από ό,τι είχε προγραμματιστεί. Η κοπή των NFTs πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα UTC στις 15 Ιανουαρίου και εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 2 λεπτά, ενώ η κυκλοφορία πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο.

Το Shiba Inu φτάνει σε σημαντικό ορόσημο

Σε άλλα νέα για το Shiba Inu Coin, ο αριθμός των μοναδικών διευθύνσεων Shiba Inu ξεπερνά πλέον τα 1,3 εκατομμύρια, με πάνω από 50.000 μοναδικές διευθύνσεις να έχουν ενταχθεί στο δίκτυο από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτό συμβαίνει εν μέσω του ενθουσιασμού που περιβάλλει την αναμενόμενη κυκλοφορία της beta έκδοσης της λύσης Layer 2 του οικοσυστήματος Shibarium.

Την ώρα του τύπου, η SHIB διαπραγματευόταν προς 0,00001331 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 6% τις τελευταίες 24 ώρες εν μέσω μιας διόρθωσης σε ολόκληρη την αγορά.

Προτεινόμενη εικόνα από: BitPay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη