Οι συζητήσεις για τις Shiba Inu Coin προβλέψεις δεν είναι εύκολες, καθώς το SHIB μπορεί να τοποθετηθεί στην κατηγορία με τον υψηλότερο κίνδυνο στην ήδη ασταθή αγορά κρυπτονομισμάτων. Δεδομένου ότι είναι ένα “meme coin”, η τιμή μπορεί να σημειώσει τεράστια άνοδο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά το νόμισμα μπορεί επίσης να υποστεί μεγάλες απώλειες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για να γίνει αυτό, πολύ συχνά δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια ανάρτηση στο Twitter ή μια (μη επιβεβαιωμένη) φήμη. Ωστόσο, εάν αναζητάτε ακριβώς αυτό το είδος επένδυσης – ένα κρυπτονόμισμα με εξαιρετικά υψηλή μεταβλητότητα, δηλαδή μεγάλες διακυμάνσεις τιμών προς τα πάνω (και προς τα κάτω) – τότε το Shiba Inu κρυπτονόμισμα (SHIB) μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επένδυση για εσάς. 

Σε αυτό το άρθρο, κοιτάμε το μέλλον και προσπαθούμε να κάνουμε Shiba Inu Coin προβλέψεις για το SHIB για φέτος (2023), για το 2025 και το 2030. Εξηγούμε επίσης τι είναι το Shiba Inu κρυπτονόμισμα, γιατί φτιάχτηκε και γιατί έχει αξία. 

Τέλος, θα σας δείξουμε επίσης πώς και πού να αγοράσετε το Shiba Inu στην Ελλάδα.Τι θα διαβάσετε: 

 • Oι Shiba Inu Coin προβλέψεις μας για το 2023  
 • Oι Shiba Inu Coin προβλέψεις μας για το 2025  
 • Oι Shiba Inu Coin προβλέψεις μας για το 2030  
 • Τι είναι το Shiba Inu Κρυπτονόμισμα;   
 • Πώς να αγοράσετε Shiba Inu στην Ελλάδα; 

Για τις Shiba Inu Coin προβλέψεις μας, πραγματοποιούμε μια τεχνική ανάλυση γραφήματος χρησιμοποιώντας διάφορους δείκτες, εξετάζουμε τη δυναμική στην αγορά κρυπτονομισμάτων (μακροοικονομική ανάλυση για το 2023) και εξετάζουμε (επικείμενες) τεχνικές βελτιώσεις και καινοτομίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή SHIB (θεμελιώδης ανάλυση).

Shiba Inu Coin προβλέψεις 2023

Το Shiba Inu (SHIB) είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο και γνωστό ως “meme coin”. Πολλοί επικριτές αρνούνται τη νομιμότητά του καθώς όπως λένε είναι κρυπτονόμισμα της πλάκας, αλλά υπάρχει και μια τεράστια κοινότητα θαυμαστών που δέχεται και θέλει να προωθήσει το κρυπτονόμισμα Shiba Inu ως μέσο πληρωμής . 

Προκειμένου να κάνουμε Shiba Inu Coin προβλέψεις, είναι σημαντικό να αναλύσουμε την απόδοση των τιμών στο παρελθόν. Θα πρέπει να έχουμε επίγνωση των βασικών αυτών δεδομένων: 

 • Το Shiba Inu (SHIB) κρυπτονόμισμα έφτασε το all-time high $0.00008847 στις 28 Οκτ, 2021
 • Το Shiba Inu (SHIB) κρυπτονόμισμα έφτασε το alltime low of $0.00000506 στις 07 Σεπτεμβρίου 2021  

Κατά τη σύνταξη του άρθρου (Ιανουάριο του 2023), η SHIB διαπραγματευόταν -86% κάτω από το all-time high, όταν η τιμή ήταν $0,00001180. Έτσι, η τιμή του Shiba Inu πρέπει να αυξηθεί κατά 647% για να φτάσει ξανά στο το all-time high.

Shiba Inu Coin προβλέψεις 2023
Shiba Inu Coin προβλέψεις τιμή | Πηγή: TradingView.com

Παρόλο που μια πτώση -86% ακούγεται τρομακτική, είναι κάτι συνηθισμένο για την αγορά κρυπτονομισμάτων αλλά και για τα altcoins να βιώνουν απώλεια του 80% της αξίας τους σε σύγκριση με τα υψηλά επίπεδα τιμών τους. Αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί καθόλου! 

Ακόμη και το κορυφαίο κρυπτονόμισμα Bitcoin (BTC) υποχώρησε περισσότερο από -78% κατά το τελευταίο bear market. Με -86%, το Shiba Inu κρυπτονόμισμα κατατάσσεται μαζί με μια ομάδα γνωστών altcoins όπως το Cardano (ADA), το Ripple (XRP) ή ακόμα και το Dogecoin (DOGE), τα οποία υπέστησαν παρόμοιες απώλειες τιμών. 

Ανοδικό σενάριο για τον Shiba Inu το 2023 

Οι λόγοι για την απότομη πτώση για το Shiba Inu κρυπτονόμισμα είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ωστόσο, υπάρχει μια θεωρία: Δεδομένου ότι το Shiba Inu κρυπτονόμισμα δεν είχε (ακόμα) κάποια σημαντική απτή περίπτωση χρήσης το 2022, θεωρήθηκε κυρίως κερδοσκοπική επένδυση και η τιμή του χτυπήθηκε περισσότερο από την τιμή του Bitcoin (BTC) ή του Ethereum (ETH). 

Αλλά η χρησιμότητα του κρυπτονομίσματος Shiba Inu θα λάβει μια ισχυρή ενίσχυση το 2023. Ο κύριος προγραμματιστής του Shiba Inu, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Shytoshi Kusama” στο Twitter, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Shibarium το πρώτο τρίμηνο του 2023 . 

Με το Shibarium, το Shiba Inu στοχεύει να αναπτύξει κι άλλες ιδιότητες πέρα ​​από την ιδιότητα του νομίσματος meme. Το σχέδιο έχει να κάνει με τη μετατροπή σε layer 2 solution για το δίκτυο που βασίζεται στο Ethereum. Το Shiba Inu υποφέρει από το υψηλό κόστος συναλλαγών του Ethereum και γι’ αυτό αναπτύσσεται μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους. 

Επιπλέον, το Shibarium αναμένεται να θέσει τις βάσεις για την οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος που θα φιλοξενεί ένα μετασύστημα, ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX), παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain και NFT. Με όλα αυτά, οι χρήσεις του Shiba Inu θα μπορούσαν να αυξηθούν μαζικά το 2023, ενισχύοντας την τιμή SHIB. 

Μια άλλη σημαντική επίδραση που θα μπορούσε να έχει το Shibarium στην τιμή του Shiba Inu είναι ότι θα παρέχει έναν μηχανισμό καύσης για το SHIB. Αυτό σημαίνει ότι καθώς αυξάνεται η χρήση, το Shibarium θα καίει τα tokens SHIB, μειώνοντας την προσφορά. 

Shiba Inu Coin προβλέψεις
Shiba Inu κρυπτονόμισμα, blog.shibaswap

Επιπλέον, μακροοικονομικά, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει θετική το 2023 και να ξεκινήσει μια νέα ανοδική αγορά για τα κρυπτονομίσματα. Το Shiba Inu Coin θα μπορούσε να ωφεληθεί πολύ από αυτό.  

Shiba Inu Coin προβλέψεις 2023:Τεχνική ανάλυση 

Σε αυτήν την ενότητα, θα θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο διάγραμμα τιμών για το Shiba Inu κρυπτονόμισμα και να χρησιμοποιήσουμε διάφορους δείκτες για να κάνουμε πιθανές Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2023.  

Μια ματιά στην εβδομαδιαία βάση αποκαλύπτει ότι το SHIB έχει σημειώσει ισχυρό ράλι από την αρχή του έτους, ωθώντας την τιμή στο ανώτερο όριο ενός τριγώνου. Ένα breakout από το μοτίβο του γραφήματος (γύρω στο $0,0000125) θα ήταν ένα ισχυρό ανοδικό σημάδι.  

Εάν το Shiba Inu το καταφέρει, η τιμή θα μπορούσε να ανέβει προς την πρώτη κόκκινη περιοχή στα 0,000017 $, πριν τις πάνω δύο κόκκινες περιοχές μεταξύ 0,00002825 $ και 0,000030 $, που μπορεί να είναι ο επόμενος σημαντικός στόχος.  

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2022, η τιμή του Shiba Inu δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το επίπεδο σε εβδομαδιαία βάση πολλές φορές βρίσκοντας σχυρή αντίσταση. Υπό την προϋπόθεση ότι το Shiba Inu Coin θα ξεπεράσει την τιμή των $0,000030 το 2023, το ενδεχόμενο για ακόμη μεγαλύτερες τιμές είναι ανοιχτό.  

Στο δρόμο προς το all-time high, οι αντιστάσεις στα $0,00003984, $0,00005419 και $0,00006697 είναι σημαντικές. 

Shiba Inu Coin προβλέψεις 2023
Shiba Inu Coin προβλέψεις τιμή | Πηγή: TradingView.com

Πτωτικό σενάριο για το SHIB το 2023 

 Ένα πτωτικό σενάριο για την τιμή του Shiba Inu θα ήταν εάν το χαμηλό των 0,00000724 $ από τον Ιούνιο του 2022 πάει προς τα κάτω. Σε αυτή την περίπτωση, οι Shiba Inu Coin προβλέψεις θα είναι εξαιρετικά πτωτικές. Αυτό θα σημαίνει ότι η τιμή του SHIB έχει ξεφύγει από τον σχηματισμό των τριγώνων προς τα κάτω και αναζητά νέα χαμηλά.  

Μένει επίσης να δούμε αν η τιμή του Shiba Inu παρουσιάζει σχετική ισχύ. Αυτός ο όρος περιγράφει τη συμπεριφορά της τιμής ενός κρυπτονομίσματος σε σχέση με τη συνολική αγορά. 

 Εάν το SHIB έχει μικρότερα κέρδη από την υπόλοιπη αγορά ή υποχωρήσει σημαντικά περισσότερο, αυτό θα ήταν ένα σημάδι σχετικής αδυναμίας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι επενδυτές θα πρέπει να επανεξετάσουν την επένδυσή τους στο SHIB ή να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2025  

Οι Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2025 είναι ακόμη πιο δύσκολες (και σχεδόν αδύνατες) σε σχέση με τις προβλέψεις για το 2023. Σημαντικές επιρροές στην τιμή: η μακροοικονομική κατάσταση, η γενική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων mainstream (π.χ. από μεγάλες εταιρείες όπως η Apple), και η περαιτέρω ανάπτυξη καθώς και η υιοθέτηση του Shiba Inu.  

Εάν το Shibarium είναι επιτυχές, οι πιθανότητες ν’ αυξηθεί η τιμή του SHIB είναι μεγάλες. Συγκεκριμένα, ο μηχανισμός που ‘’καίει΄΄ τα νομίσματα είναι πιθανό να παίξει καθοριστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τη θεωρία της προσφοράς και της ζήτησης, η αξία ενός αγαθού αυξάνεται όταν η προσφορά σπανίζει.  

Αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν οι προγραμματιστές του Shiba Inu. Αυτό οφείλεται στο ότι το κρυπτονόμισμα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: όταν δημιουργήθηκε το Shiba Inu, δημιουργήθηκαν 1.000.000.000.000 SHIB (1 τετράκις). 

 Συγκριτικά, υπάρχουν μόνο 21.000.000 (21 εκατομμύρια) BTC. Έτσι, όταν κυκλοφόρησε το Shiba Inu, υπήρχαν περίπου 47,61 εκατομμύρια φορές περισσότερα SHIB από BTC. 

 Ευτυχώς, όταν δημιουργήθηκε το Shiba, το 50% των token δόθηκαν στον Vitalik Buterin, τον συνιδρυτή του Ethereum, ο οποίος αποφάσισε να στείλει το 40% σε ένα νεκρό wallet και να δώσει το υπόλοιπο 10% σε μια ινδική μη κερδοσκοπική οργάνωση. Επιπλέον, ο ΄΄μηχανισμός που καίει τα νομίσματα’’ δημιουργήθηκε για να μειώσει την προσφορά.  

Ο στόχος της κοινότητας είναι να αυξήσει την τιμή του Shiba Inu στα 0,01 $. Για να επιτευχθεί αυτό, τα tokens πρέπει να καούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των SHIB που κάηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες. 

Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2025
https://shiba-burn-tracker.com/

Το συμπέρασμά μας σχετικά με τις Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2025: Για να συνεχίσει το Shiba Inu να είναι επιτυχημένο ως meme coin το 2025 και να αυξηθεί η τιμή, απαιτεί όχι μόνο να αυξήσει τους θαυμαστές, αλλά να αναπτύξει και ένα οικοσύστημα που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από την κοινότητα. 

Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το Bitcoin και η ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων πρέπει να έχουν μια ανοδική τάση. 

Εάν αυτό γίνει, το θέμα είναι το οικοσύστημα SHIB: Εάν το Shibarium, το metaverse του Shiba Inu και άλλα παιχνίδια που βασίζονται στο SHIB υιοθετηθούν και έχουν αυξανόμενη βάση χρηστών, η τιμή του Shiba θα συνεχίσει επίσης να αυξάνεται. Διαφορετικά, το SHIB θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπο με τη μοίρα εκατοντάδων άλλων altcoin που χάνουν σιγά σιγά την αίγλη τους και εξαφανίζονται στην αφάνεια. 

Shiba Inu Coin προβλέψεις για το 2030  

Καθοριστικής σημασίας για να κάνουμε Shiba Inu Coin προβλέψεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι το να αναπτυχθεί ολόκληρη η αγορά κρυπτονομισμάτων, λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια οικονομική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει ακριβής πρόβλεψη.  

Ωστόσο, το Shiba Inu θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο μακροπρόθεσμα εάν τα κρυπτονομίσματα γίνουν σημαντικό μέρος της ζωής. Το Shiba Inu θα μπορούσε να έχει δύναμη στο blockchain gaming και το metaverse αν το σχέδιο πετύχει τους φιλόδοξους στόχους του.  

Η μεγάλη και ενθουσιώδης κοινότητα θαυμαστών του κρυπτονομίσματος είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό επιχείρημα για ένα θετικό μέλλον για το SHIB. 

Τι είναι το Shiba Inu Coin; 

Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu (SHIB) είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές meme coin μετά το Dogecoin (DOGE). Το altcoin κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020 από έναν ιδρυτή με το όνομα Ryoshi και πήρε το όνομά του από την ομώνυμη ράτσα σκύλου. Ως εκ τούτου, το Shiba Inu δεν πρέπει να συγχέεται με το Dogecoin, το οποίο έχει την ίδια φυλή με τη μασκότ του.  

Πράγματι, το Shiba Inu αυτοαποκαλείται ο «δολοφόνος Dogecoin». Όπως και το αγαπημένο νόμισμα του Έλον Μασκ, το κρυπτονόμισμα αρχικά δεν είχε συγκεκριμένο σκοπό, αλλά σιγά-σιγά γίνεται το Ethereum μεταξύ των νομισμάτων meme.  

Αυτό καθίσταται εφικτό από το γεγονός ότι ενώ το Dogecoin βασίζεται σε μια τροποποίηση του κώδικα Bitcoin, το SHIB αναπτύσσεται ως token ERC20 στο blockchain Ethereum.  

Κατά τη δημιουργία, φτιάχτηκαν 1 τετράκις (1000 τρισεκατομμύρια) SHIB, με το 50 τοις εκατό να πηγαίνει απευθείας στο wallet Ethereum του εφευρέτη του Ethereum, Vitalik Buterin. Αυτό προκάλεσε πολλή προσοχή και εικασίες σχετικά με το εάν ο συνιδρυτής του Ethereum συμμετείχε στο έργο.  

Ωστόσο, ο Buterin έχει αποστασιοποιηθεί από το έργο και δώρισε το 10%  token του SHIB του σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ έκαψε το 40%. Το υπόλοιπο 50% των tokens δόθηκε ως ρευστό για συναλλαγές στην πλατφόρμα Uniswap.   

Από το 2020, το Shiba Inu έχει δημιουργήσει μια ισχυρή κοινότητα. Γνωστοί επενδυτές και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων προωθούν το δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Μέσω μιας κοινοτικής εκστρατείας, ο «Στρατός SHIB» κατάφερε ακόμη και να καταχωρήσει το νόμισμα meme στο δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Coinbase.  

Ποια είναι η χρησιμότητα του κρυπτονομίσματος Shiba Inu; 

 Ενώ τα περισσότερα νομίσματα meme είναι απλώς για διασκέδαση, το Shiba Inu κατάφερε να έχει συγκεκριμένες χρήσεις για το νόμισμα SHIB. Αυτές περιλαμβάνουν το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX) Shibaswap, τα Shiboshi NFTs και σύντομα θα υπάρξει η τεχνολογία blockchain επιπέδου 2 Shibarium.

Shiba Inu: Shiboshi NFTs

Το Shibarium θα επεκτείνει μαζικά τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης του Shiba Inu. Το πιο αναμενόμενο είναι το μεταverse Shiba Inu. Σε αυτό, τα άλλα tokens του οικοσυστήματος, όπως το BONE και το LEASH θα παίξουν βασικό ρόλο. 

Το ShibaSwap είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο για το Shiba Inu που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, το ανταλλακτήριο επικεντρώνεται στο οικοσύστημα Shiba Inu. Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν ανεξάρτητα το SHIB εκεί για να έχουν ρευστότητα για συναλλαγές. 

Σε αντάλλαγμα, λαμβάνουν προμήθεια από τις προμήθειες συναλλαγών. Η πληρωμή για την παροχή ρευστότητας γίνεται σε tokens BONE. Αυτό είναι το token διακυβέρνησης του ανταλλακτηρίου και επιτρέπει τη συμμετοχή σε ψηφοφορίες στον Αποκεντρωμένο Αυτόνομο Οργανισμό (DAO), ο οποίος αποφασίζει για τις μελλοντικές αλλαγές στο ShibaSwap.  

Τι είναι το Shibarium; 

Το Shibarium αποτελεί ένα a layer 2 solution στο οικοσύστημα Shiba Inu για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ταχύτητας συναλλαγών και του υψηλού κόστους συναλλαγών του layer 1 (Ethereum). Η τεχνολογία θα φιλοξενεί το ShibaSwap, νέα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια, NFTs, ένα metaverse και το δικό του stablecoin.  

Να γιατί πρέπει ναδώσετε σημασία: 

Το ShibaSwap κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και έφτασε το Total Value Locked (TVL) των 1,66 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Το TVL είναι μόνο 31 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών μειώθηκε στα 3,92 εκατομμύρια δολάρια. Το Shibarium έχει τη δυνατότητα να αναβιώσει το ShibaSwap.

ShibaSwap TVL
TVL του ShibaSwap, DefiLlama

Το αποκεντρωμένο θα προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν tokens παρέχοντας ρευστότητα. Για αυτό, ένα άλλο token του οικοσυστήματος θα είναι πολύ σημαντικό: το BONE. Αυτό είναι το token διακυβέρνησης για το ShibaSwap. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το BONE χρησιμοποιείται για να πληρώσει για το gas και να ανταμείψει τους επικυρωτές/διανομείς στο Shibarium που θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

Το Shibarium θα εισαγάγει επίσης ένα νέο token επιβράβευσης, το TREAT. Ο λόγος για αυτό είναι πιθανώς η αποφυγή περαιτέρω αλλοίωσης του BONE. Δεν είναι γνωστές ακόμα πολλές λεπτομέρειες, αλλά θα χρησιμοποιηθεί στο ShibaSwap, το Shiba Metaverse, το παιχνίδι καρτών συναλλαγών και ως ανταμοιβή για επικυρωτές κ.λπ. 

Τέλος, το “SHIB: The Metaverse” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023. Εδώ θα συναντηθούν όλα τα tokens του οικοσυστήματος Shib. Το σχέδιο έχει αρχίσει με το να πουληθεί ένα μέρος από τα 100.595 ακίνητα στο metaverse. Οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν LEASH ή NFT της Shiboshi ή να τα αγοράσουν με ETH.  

Βασικά, το SHIB metaverse πιθανότατα θα μοιάζει πολύ με το μοντέλο του παιχνιδιού Metaverse του Sandbox, ξεκλειδώνοντας μια τεράστια δυνατότητα για το SHIB. 

Αγορά Shiba Inu στην Ελλάδα   

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα Shiba Inu στην Ελλάδα, πρέπει να βρείτε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων όπου είναι διαθέσιμο το memecoin. Δεν προσφέρει κάθε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων το SHIB. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε μια θεμελιώδη επενδυτική απόφαση: 

 1. Αγορά Shiba Inu (SHIB) στην αγορά spot.
 2. Διαπραγμάτευση της τιμής του Shiba Inu με CFD.   
 3. Trade Shiba Inu futures ή margin.   

Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε, διαφορετικά ανταλλακτήρια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Βασικά, πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσετε εάν θέλετε να είστε κάτοχος του Shiba Inu Coin ή εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας συναλλαγές χρησιμοποιώντας ένα χρηματοοικονομικό προϊόν που βασίζεται στο Shiba Inu. 

Σας συνιστούμε να αγοράσετε το SHIB μέσω του eToro. Αυτό δεν είναι μόνο εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο, αλλά σας αφήνει επίσης την επιλογή να αγοράσετε το SHIB ως νόμισμα ή ως CFD για να επωφεληθείτε από την εξέλιξη των τιμών με μόχλευση 1:2. 

Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Ισχύουν όροι

*86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD.

Η διαφορά μεταξύ ενός CFD και της αγοράς spot 

Ένα CFD είναι ένα συμβόλαιο του οποίου η αξία εξαρτάται από την απόδοση του κρυπτονομίσματος Shiba Inu. Έτσι, δεν είστε κάτοχος του πραγματικού κρυπτονομίσματος, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξέλιξη των τιμών χωρίς συγκεκριμένους κινδύνους με τους οποίους συνεπάγεται η κατοχή ενός κρυπτονομίσματος. 

 Τα CFD έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να έχετε κέρδη ακόμα κι αν πέσει η τιμή – με το να shortάρετε το Shiba Inu Coin. 

 Επιπλέον, σε σύγκριση με την αγορά SHIB, στην αγορά spot, τα CFD σας δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μόχλευση. Με απλά λόγια, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με διπλάσια αξία από την κατάθεσή σας (μόχλευση 1:2). 

 Εάν καταθέσετε 1.000 EUR, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με 2.000 EUR. Αυτό σημαίνει ότι εάν το SHIB αυξηθεί κατά 10%, θα έχετε κέρδος όχι μόνο 100 ευρώ, αλλά 200 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να διπλασιαστεί και η απώλεια. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα Shiba Inu στην αγορά spot, θα πρέπει να το κάνετε σε έναν broker ή ανταλλακτήριο που έχει το χαμηλότερο δυνατό κόστος και μια απλή διεπαφή χρήστη. Η πρώτη μας επιλογή είναι τότε ο broker Litebit. 

Πού να αγοράσω Shiba Inu στην Ελλάδα; 

Η επιλογή των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων για το SHIB είναι τεράστια. Ωστόσο, οι διαφορές μεταξύ των ανταλλακτηρίων μπορεί να είναι εξίσου μεγάλες όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών, τις χρεώσεις, την υποστήριξη πελατών και τη ρύθμιση από τις κυβερνήσεις. 

Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να αγοράσετε Shiba Inu στην Ελλάδα. Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε μια επισκόπηση των καλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων με βάση την εμπειρία μας.   

Εάν δεν είστε σίγουροι με ποια μορφή θέλετε να επενδύσετε στη Shiba Inu, έχουμε μια συμβουλή για εσάς: 

 • Αν είστε αρχάριος, σας συνιστούμε να αγοράσετε Shiba Inu στο eToro.   
 • Εάν έχετε ήδη κάποιο μικρό υπόβαθρο στα χρηματοοικονομικά ή στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, τότε θα πρέπει να αγοράσετε το Shiba Inu στην αγορά spot (στο Litebit).  
 • Εάν έχετε χρόνια εμπειρίας στις συναλλαγές χρηματοοικονομικών προϊόντων, τότε η διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και margin είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για εσάς (στο Bitget) 
Καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Ισχύουν όροι

Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Ισχύουν όροι

*86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD.

Tα καλύτερα ανταλλακτήρια για αγορά SHIB στην Ελλάδα

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις σχετικά με την αγορά ενός Shiba Inu; Μην ανησυχείτε! 

 Έχουμε δημιουργήσει λεπτομερείς οδηγούς και αξιολογήσεις για τα προτεινόμενα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, εξηγώντας ακριβώς πώς λειτουργεί η αγορά κρυπτονομισμάτων και εξετάζοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία κάθε πλατφόρμας συναλλαγών. Απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο: 

Προτεινόμενη εικόνα από: Traxer / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη