Η δημοσιογράφος του FOX Eleanor Terrett αποκάλυψε μια εκρηκτική διαρροή σε ένα tweet στις 4 π.μ. CET χθες, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρη τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, ή υποτίθεται την Ripple και τη νομική μάχη της με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Η Terrett έγραψε ότι έμαθε από ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στην SEC ότι η αμερικανική υπηρεσία θα προβεί αύριο σε μια μεγάλη ανακοίνωση για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Η δημοσιογράφος εικάζει ότι η ανακοίνωση θα μπορούσε να έρθει μετά τις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδας, καθώς η SEC πραγματοποιεί κλειστή συνεδρίαση εκείνη την ώρα:

Οι πηγές μου στην SEC μου λένε να προετοιμάζομαι για μια ενδεχομένως μεγάλη ανακοίνωση αύριο. Θα μπορούσε να έχει κάτι να κάνει με έναν διακανονισμό χταποδιού μετά από μια κλειστή συνεδρίαση στις 14:00 (ώρα Ελλάδας); Θα μπορούσαν οι όροι του διακανονισμού να έχουν αντίκτυπο στον κλάδο; Θα το δούμε.

Το tweet του Terrett προκάλεσε εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να περιλαμβάνει η ανακοίνωση. Η ίδια αναφέρεται σε διακανονισμό στον οποίο ενδέχεται να έχει καταλήξει το αμερικανικό χρηματιστήριο Kraken με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Την Τετάρτη, αποκαλύφθηκε ότι η Kraken βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενες παραβιάσεις της αμερικανικής νομοθεσίας περί κινητών αξιών. Το Bloomberg ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται σε “προχωρημένο στάδιο”. Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, η έκθεση ανέφερε ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί διακανονισμός “τις επόμενες ημέρες”.

Θα μπορούσε να πρόκειται για διακανονισμό μεταξύ της Ripple και της SEC;

Εν τω μεταξύ, έχουν δημιουργηθεί ελπίδες στην κοινότητα του XRP ότι η Ripple μπορεί να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την SEC. Η φήμη προέρχεται από το γεγονός ότι η υπόθεση της SEC κατά της Ripple βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και αναμένει τώρα την απόφαση της δικαστή Analisa Torres.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της κοινότητας XRP, John E. Deaton, έχει υποστηρίξει σε προηγούμενα tweets ότι ένας διακανονισμός είναι απίθανος πριν από την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Deaton πιστεύει ότι η ρυθμιστική αρχή είναι έτοιμη να πολεμήσει μέχρι τέλους.

Ωστόσο, η πρόσφατη μερική νίκη της LBRY στην υπόθεσή της κατά της SEC μπορεί να αποτέλεσε σημείο καμπής. Η SEC αναγκάστηκε να παραδεχτεί ζωντανά σε μαγνητοσκόπηση ότι οι πωλήσεις στη δευτερογενή αγορά δεν συνιστούν συναλλαγές τίτλων. Παρόλα αυτά, παραμένει καθαρή εικασία αν η ανακοίνωση της SEC θα περιστραφεί γύρω από την υπόθεση της Ripple.

Μια άλλη καυτή εικασία είναι μια ανακοίνωση της SEC σχετικά με την staking. Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase Brian Armstrong έγραψε χθες στο Twitter ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ σχεδιάζει να περιορίσει τους μικροεπενδυτές από τη συμμετοχή τους στο κρυπτονόμισμα staking.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του XRP βρισκόταν στα 0,39 δολάρια, καταγράφοντας μικρές απώλειες.

Ανανεωμένη εικόνα από: VOI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη