Με την συνοπτική απόφαση Ripple vs. SEC να αναμένεται να έρθει σύντομα, πολλοί ενδιαφερόμενοι για την κρυπτογράφηση σχολιάζουν τις πιθανές ενέργειες στις οποίες μπορεί να προβούν τα μέρη εάν ο δικαστής δεν αποφανθεί υπέρ τους.

Ειδικότερα, η Ripple έχει ήδη αποκαλύψει τα σχέδιά της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στο δεύτερο δικαστήριο, εάν η δικαστής Analisa Torres αποφανθεί υπέρ της SEC. Ωστόσο, η SEC δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την επόμενη γραμμή δράσης της εάν η Ripple κερδίσει.

Η σιωπή της SEC προκάλεσε πρόσφατα μια συζήτηση μεταξύ των μελών της κοινότητας των κρυπτογράφων. Ενώ ορισμένοι λάτρεις της κρυπτογράφησης αναμένουν ότι η SEC θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αν χάσει, άλλοι πιστεύουν ότι η ρυθμιστική αρχή δεν θα ασκήσει έφεση.

Χόγκαν λέει ότι η SEC δεν θα ασκήσει έφεση κατά της Ripple

Είναι ενδιαφέρον ότι ο δικηγόρος Jeremy Hogan, εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Hogan & Hogan, είναι μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η SEC δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ο δικηγόρος Hogan το έκανε αυτό γνωστό σε πρόσφατη συνέντευξή του στην 3T Warrior Academy. Σύμφωνα με τον Hogan, η SEC δεν θα ασκήσει έφεση σε οποιαδήποτε δυσμενή απόφαση του δικαστή Torres, διότι η κίνηση αυτή δεν ωφελεί τη ρυθμιστική αρχή.

Πρόσθεσε ότι η SEC κινδυνεύει να δημιουργήσει ένα “δεσμευτικό προηγούμενο” εάν το δεύτερο τμήμα του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου εξακολουθεί να αποφαίνεται εναντίον της Επιτροπής.

“Εάν ο δικαστής αποφασίσει υπέρ της Ripple, δεν νομίζω ότι η SEC θα ασκήσει έφεση. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή δεν υπάρχει κανένα όφελος για την SEC να ασκήσει έφεση, διότι αν η υπόθεση πάει στο Δεύτερο Κύκλωμα του Εφετείου και το Δεύτερο Κύκλωμα αποφανθεί εναντίον της SEC, τώρα αυτό γίνεται δεσμευτικό προηγούμενο”.

Πρόσθεσε ότι μια απόφαση κατά της SEC στο Second Circuit θα επηρεάσει τις πιθανότητες της ρυθμιστικής αρχής να κερδίσει άλλες υποθέσεις κατά εταιρειών κρυπτογράφησης.

“[…] Είμαι 90% σίγουρος ότι αυτό θα κάνουν. Όταν χάσουν, δεν θα υπάρξει έφεση, επειδή δεν θέλουν να μ*σίσουν όλη την ατζέντα τους εδώ και να επιβάλουν αυτούς τους κανονισμούς κατά του χώρου της κρυπτογράφησης”, δήλωσε ο Hogan.

Αντίθετα, ο δικηγόρος Hogan υποστήριξε ότι η Ripple θα ασκήσει έφεση στην απόφαση στο δεύτερο δικαστήριο και ακόμη και στο Ανώτατο Δικαστήριο, αν χάσει την αγωγή.

Ανανεωμένη εικόνα από: VOI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη