Ο Anthony Scaramucci, ιδρυτής της SkyBridge Capital, προβλέπει ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2030. Η εταιρεία του επενδύει σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Ο Scaramucci εμφανίστηκε σε συνέντευξη στο Yahoo Finance, λέγοντας: “Θα υπέθετα αυτή τη στιγμή ότι έχουμε περάσει την bear market, και πάλι αυτό είναι μια υπόθεση, δεν ξέρουμε”. Πιστεύει ότι το Bitcoin (BTC) υπεραποδίδει κάθε άλλη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, εάν κρατηθεί για ένα κυλιόμενο διάστημα τεσσάρων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Michael Burry, ο επενδυτής που σορτάρισε την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων το 2008, έγραψε πρόσφατα στο Twitter: “Έκανα λάθος που είπα να πουλήσω”. Ωστόσο, έκτοτε διέγραψε το tweet.

Το Bitcoin είναι ένα νόμισμα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων

Ο ιδρυτής της SkyBridge Capital πιστεύει ακράδαντα ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα υιοθετήσουν το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Προβλέπει ότι το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 500.000 με 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2030.

Λέει: “Δεν νομίζω ότι είναι καιρός να πάρουμε τις μάρκες από το τραπέζι, αν μη τι άλλο, νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα”.

Τον Ιανουάριο, προέβλεψε ότι το Bitcoin θα διαπραγματεύεται μεταξύ 50.000 και 100.000 δολαρίων σε δύο έως τρία χρόνια. Ωστόσο, όπως και πολλοί άλλοι, προέβλεψε ότι το BTC θα φτάσει τα 100.000 δολάρια το 2021.

Ανησυχίες για τις επιπτώσεις της Binance

Όταν ο συνεντευκτής ρώτησε για τον αντίκτυπο της πτώσης της Binance, ο Scaramucci είπε ότι θα υπάρξει βραχυπρόθεσμο χτύπημα. Εξήγησε πώς η αγορά ανέκαμψε από την κατάρρευση της Mt. Gox, η οποία διευκόλυνε το 60% των συναλλαγών Bitcoin.

Έφερε επίσης το παράδειγμα της πρόσφατης κατάρρευσης του FTX και πώς η αγορά ανέκαμψε από τα χαμηλά των 16.000 δολαρίων. Για να μην αναφέρουμε ότι η SkyBridge αναγκάστηκε να υποστεί απώλεια 96% στο στοίχημα των 10 εκατομμυρίων δολαρίων FTX token (FTT).

Η Binance και ορισμένα από τα ανώτερα διοικητικά στελέχη της, όπως ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) Changpeng Zhao, μηνύεται από την Επιτροπή Εμπορευμάτων και Μελλοντικών Συναλλαγών (CFTC). Η CFTC κατηγορεί την Binance για εσωτερική πληροφόρηση και παραβίαση των κανόνων συναλλαγών και παραγώγων.

Προτεινόμενη εικόνα από: Choong Deng Xiang / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη