Η Marcie Jastrow, η σύμβουλος του Shiba Inu Metaverse, είχε πρόσφατα μια συνάντηση με τον Ted Schilowitz, τον μελλοντολόγο της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ταινιών Paramount Pictures. Η συνάντηση αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο φεστιβάλ South by Southwest (SXSW) 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τέξας, δημιούργησε ευρέως διαδεδομένες εικασίες για μια ουσιαστική πρόοδο στο έργο Shiba Inu Metaverse.

Υπενθυμίζουμε ότι το SHIB: The Metaverse έκανε πρόσφατα πρεμιέρα με τον κόμβο του ναού WAGMI στο φετινό φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας. Από το ντεμπούτο, οι λάτρεις του SHIB μοιράζονται διάφορα κλιπ από μια καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία VR στο Metaverse.

Η συνάντηση μεταξύ της Marcie Jastrow και του Ted Schilowitz συγκέντρωσε σημαντική προσοχή, με τον Scorchia – έναν εξέχοντα υποστηρικτή του SHIB – να εφιστά την προσοχή του κοινού σε αυτήν χρησιμοποιώντας τη γλώσσα-σε-μάγουλο κρυπτογραφική αργκό “probably nothing”. Αυτή η φράση χρησιμοποιείται συχνά ειρωνικά στην κοινότητα κρυπτογράφησης για να τονίσει δυνητικά σημαντικές εξελίξεις.

Επιπλέον, ο επικεφαλής προγραμματιστής του Shiba Inu, Shytoshi Kusama, μοιράστηκε το tweet του Scorchia και συμπεριέλαβε ένα απόσπασμα από το South Park στο οποίο ο Randy Marsh έλεγε “ίσως τίποτα, ίσως τα πάντα”. Η συμπερίληψη από τον Kusama αυτού του διακριτικού υπαινιγμού λειτούργησε μόνο για να τροφοδοτήσει περαιτέρω εικασίες για μια επικείμενη σημαντική ανακάλυψη.

Γιατί έχει σημασία για το Shiba Inu

Ως φουτουριστής στην Paramount Pictures, ο Ted Schilowitz είναι υπεύθυνος για τη διερεύνηση και τον εντοπισμό αναδυόμενων τεχνολογιών και τάσεων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Ο ρόλος του περιλαμβάνει την έρευνα και την ανάλυση των εξελίξεων σε τομείς όπως η εικονική πραγματικότητα και η επαυξημένη πραγματικότητα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ενσωματωθούν στην παραγωγή και τη διανομή ταινιών.

Ο Schilowitz συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες για τον εντοπισμό νέων ευκαιριών και συνεργασιών. Επίσης, έχει αναλάβει να συμβουλεύει τα ανώτερα στελέχη και τους δημιουργούς της Paramount Pictures σχετικά με το πώς μπορούν να ενσωματώσουν αυτές τις τεχνολογίες στα έργα τους για να βελτιώσουν την εμπειρία του κοινού.

Ο Schilowitz, ο οποίος εργάζεται επίσης ως μελλοντολόγος στη ViacomCBS, ανέδειξε πέρυσι πώς τα μη-μυγδαλωτά tokens (NFTs) και η σκηνή του Metaverse μπορούν να βοηθήσουν στη μεταμόρφωση του τοπίου της βιομηχανίας ψυχαγωγίας στο Χόλιγουντ.

Εν τω μεταξύ, η κοινότητα Shiba Inu καλωσόρισε τον Μάιο του 2022 την Marcie Jastrow ως σύμβουλο του έργου Metaverse. Κατά τον διορισμό της, η Jastrow εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την κοινότητα και παρακάλεσε τους υποστηρικτές να περιμένουν “ένα καταπληκτικό Shibaverse” για όλους.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Shiba Inu βρισκόταν στα 0,00001149 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: LeandroDeCarvalho / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και CFDs με δωρεάν ασφάλιση καταθέσεων ύψους €1 εκατ. ευρώ.