Ο δικηγόρος Deaton πιστεύει ότι η Ripple θα μπορούσε να πληρώσει έως και 250 εκατομμύρια δολάρια για να συμβιβαστεί με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της Pro-XRP, John Deaton, υποστήριξε ότι ο κολοσσός των κρυπτονομισμάτων Ripple Labs θα μπορούσε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων για να συμβιβαστεί με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Ο δικηγόρος Deaton το έκανε αυτό γνωστό απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το αν θα μπορούσε να υπάρξει μερικός διακανονισμός και μερική έφεση στην αγωγή μεταξύ της Ripple και της SEC.

Ένας χρήστης του Twitter ρώτησε: “Hey @JohnEDeaton1 είναι δυνατόν να υπάρξει ένας μερικός διακανονισμός της SEC εναντίον του @ripple και μια μερική έφεση που θα μπορούσε να καταλήξει στο Ανώτατο Δικαστήριο;”

Σε ένα tweet χθες, ο Deaton απάντησε ότι η Ripple θα μπορούσε να πληρώσει μεταξύ 100 και 250 εκατομμυρίων δολαρίων, αν η SEC συμφωνήσει σε διακανονισμό. Σύμφωνα με τον Deaton, η Ripple θα συμβιβαστεί με την SEC μόνο εάν η ρυθμιστική αρχή κινητών αξιών δηλώσει δημοσίως ότι όλες οι τρέχουσες και μελλοντικές πωλήσεις XRP δεν αποτελούν κινητές αξίες.

Αλλά ο Deaton υποστήριξε επίσης ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν θα συμφωνήσει σε έναν τέτοιο όρο από την Ripple κατά τη διάρκεια του πολέμου της κατά της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ιδρυτής της CryptoLaw σημείωσε ότι η δικαστής Analisa Torres θα μπορούσε να παράσχει ρυθμιστική σαφήνεια για τις συναλλαγές στη δευτερογενή αγορά XRP.

ΙΜΟ Η Ripple θα πλήρωνε 100-250 εκατ. δολάρια σε έναν διακανονισμό ΑΝ η SEC συμφωνούσε δημοσίως ότι οι τρέχουσες και μελλοντικές πωλήσεις του XRP δεν είναι τίτλοι.

Η SEC ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσει σε αυτό εν μέσω του πολέμου της εναντίον της κρυπτογράφησης. Ο δικαστής Torres θα μπορούσε να παράσχει σαφήνεια σχετικά με τις δευτερογενείς πωλήσεις που δεν έχει προσφύγει.

Deaton αντιμετωπίζει την Ripple έναντι της SEC

Το σχόλιο του Deaton έρχεται εν μέσω των ατελείωτων ερωτημάτων από τα μέλη της κοινότητας XRP που ανυπομονούν να μάθουν αν η Ripple και η SEC θα μπορούσαν να συμβιβαστούν πριν η δικαστής Analisa Torres εκδώσει την ετυμηγορία της για την υπόθεση.

Ο Deaton συνέχισε να απαντά σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με έναν πιθανό διακανονισμό μεταξύ της Ripple και της SEC. Σε ένα tweet την 1η Ιανουαρίου, ο Deaton δήλωσε ότι η SEC, υπό την ηγεσία του Gary Gensler, δεν σκέφτεται να συμβιβαστεί με την Ripple λόγω των απαιτήσεων της εταιρείας.

“Συνοψίζοντας, δυστυχώς, νομίζω ότι ένας διακανονισμός με τη Ripple δεν είναι στη νοοτροπία του Gensler. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται να συμβιβαστεί και να συμφωνήσει δημοσίως ότι οι τρέχουσες και μελλοντικές πωλήσεις XRP, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων στη δευτερογενή αγορά, είναι μη αξιόγραφα. Και η Ripple δεν θα συμβιβαστεί αν δεν συμφωνήσει η SEC”, δήλωσε ο Deaton.

Ένα μήνα αργότερα, ο δικηγόρος Deaton επανέλαβε ότι τα μέρη δεν θα συμφωνήσουν να συμβιβαστούν μέχρι να αποφανθεί ο δικαστής Torres επί της υπόθεσης. Εν τω μεταξύ, τα μέλη της κοινότητας XRP αναμένουν με αγωνία την έκβαση της αγωγής μεταξύ της Ripple και της SEC.

Μια νίκη για την Ripple θα μπορούσε να ωθήσει τα χρηματιστήρια με έδρα τις ΗΠΑ να καταχωρίσουν εκ νέου το XRP, προκαλώντας έτσι τεράστια άνοδο της τιμής του περιουσιακού στοιχείου. Ωστόσο, μια νίκη της SEC θα μπορούσε να σημάνει την καταστροφή της Ripple και του περιουσιακού στοιχείου της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του XRP βρισκόταν στα 0,39 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: VOI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη