Μόλις πρόσφατα, ο Brad Garlinghouse, CEO της Ripple, επεσήμανε την παγκόσμια ρυθμιστική πρόοδο σε σύγκριση με τους αντίθετους ανέμους που αντιμετωπίζει ο κλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια περιοχή στην οποία η κρυπτογράφηση θεωρείται πολλά υποσχόμενη καινοτομία και στην οποία η εταιρεία έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει συνεργασίες υψηλού προφίλ είναι η περιοχή MENA (Μέση Ανατολή/Βόρεια Αφρική).

Και σήμερα, ένας νέος εταίρος φαίνεται να προστέθηκε για την Ripple. Ο Punnoose Mathew, διευθύνων σύμβουλος της Joyalukkas Exchange με έδρα το Ντουμπάι, έγραψε στο LinkedIn ότι είχε συνάντηση με τους υπαλλήλους της Ripple Mark Johnson, William Cooley και Nick Taplin, “τον ηγέτη στις λύσεις blockchain και κρυπτογράφησης για επιχειρήσεις”. Ο Mathew έγραψε:

Ήταν μια σπουδαία συζήτηση για το πώς η Ripple θα μπορούσε να αποτελέσει έναν σπουδαίο παράγοντα για τις εταιρείες μεταφοράς χρημάτων για την κλιμάκωση των προσιτών διασυνοριακών πληρωμών, τον άμεσο διακανονισμό και τη συνεχή πρόσβαση σε ρευστότητα με την κατά παραγγελία ρευστότητα που διαθέτουν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα XRP. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Η Ripple συνεργάζεται με το Joyalukkas Exchange

Παρόλο που η ίδια η Ripple δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει επίσημη επιβεβαίωση του νέου της συνεργάτη, η διατύπωση του Mathew είναι αρκετά σαφής. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία On-Demand Liquidity (ODL) που βασίζεται στο XRP για τον εξορθολογισμό των διασυνοριακών πληρωμών.

Το Joyalukkas Exchange είναι μέρος του ομίλου Joyalukkas, ενός παγκόσμιου ομίλου πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και ενός παγκοσμίου φήμης εμπορικού σήματος στο εμπόριο κοσμημάτων. Ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στοχεύει να γίνει ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών συναλλάγματος στην περιοχή.

Όσον αφορά τις διασυνοριακές πληρωμές, το Joyalukkas Exchange προσφέρει σε κάθε πελάτη ένα ευρύ φάσμα λύσεων εμβασμάτων και εγγυάται τις καλύτερες τιμές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Για το σκοπό αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών έχει δημιουργήσει διάφορες συνεργασίες που επιτρέπουν “γρήγορες και εύκολες μεταφορές σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου στις καλύτερες τιμές”.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η υπηρεσία άμεσης μεταφοράς χρημάτων επιτρέπει τη μεταφορά χρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά μέσω αναλήψεων μετρητών από διάφορα πρακτορεία, αλλά και μέσω αναλήψεων από λογαριασμούς σε επιλεγμένες χώρες.

Επιπλέον, το Joyalukkas Exchange είναι ένας από τους κύριους πράκτορες της Western Union. Επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα σε περισσότερες από 200.000 τοποθεσίες πρακτόρων παγκοσμίως. Ο πάροχος υπηρεσιών έχει επίσης συνεργαστεί με άλλες εταιρείες πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των Transfast, Ezremit και IME.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του XRP δεν έδειξε καμία αντίδραση στην είδηση και διαπραγματευόταν στα 0,39 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: David Rodrigo / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και CFDs με δωρεάν ασφάλιση καταθέσεων ύψους €1 εκατ. ευρώ.