Ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple Brad Garlinghouse έκανε νέες προβλέψεις σχετικά με το πότε πιθανότατα θα λήξει η αγωγή της SEC. Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής Fintech στο Ντουμπάι που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Garlinghouse δήλωσε ότι αναμένει ότι η αγωγή θα λήξει μέσα στους επόμενους δύο έως έξι μήνες.

“Αναμένω μια λύση μέσα στους επόμενους δύο έως έξι μήνες”, δήλωσε ο Garlinghouse στη συνέντευξη.

Σύμφωνα με τον Garlinghouse, τα μέρη έχουν ενημερώσει πλήρως τη δικαστή Analisa Torres και αυτή τη στιγμή “έχει την απόφαση στο πιάτο της”. Αν και ο Garlinghouse πιστεύει ότι η δικαστής μπορεί να λειτουργήσει με όποιο χρονοδιάγραμμα επιλέξει, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απόφαση θα έρθει πριν από το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2023 (30 Σεπτεμβρίου 2023).

Ο Garlinghouse διαβεβαίωσε ότι παρόλο που η δίκη ήταν απογοητευτική και αργή, η εταιρεία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τέλος του ταξιδιού της (της δικαστικής μάχης κατά της SEC).

Ακολουθούν τα όσα είπε:

“Η υπόθεση κατά της Ripple από την αμερικανική SEC ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια. Οπότε ήταν σίγουρα απογοητευτική και αργή, Αλλά τα καλά νέα είναι ότι βρισκόμαστε στο τέλος αυτού του ταξιδιού. Άλλοι στην κρυπτογράφηση μπορεί να ξεκινούν το ταξίδι τους, αλλά η Ripple βρίσκεται τώρα στο τέλος (στη νομική της μάχη).

Θα πω ότι μέσα στους επόμενους δύο ή έξι μήνες, περιμένω μια λύση. Η δικαστής έχει ενημερωθεί πλήρως και έχει μια απόφαση στο πιάτο της. Μια ομοσπονδιακή δικαστής μπορεί να λειτουργήσει με όποιο χρονοδιάγραμμα, σε αυτή την περίπτωση, θα ήθελε, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να δούμε μια λύση, πιστεύω, πριν από το τέλος του 2023.”

Προηγούμενες προβλέψεις του Ripple CEO

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Garlinghouse σχολιάζει την ημερομηνία λήξης της αγωγής της SEC. Όπως αναφέρει, ο Garlinghouse, εναγόμενος στην αγωγή, δήλωσε τον Ιανουάριο ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί εμπειρογνώμονες απογοητεύτηκαν μετά την απόφαση του δικαστή Torres στην αγωγή SEC κατά Ripple που δεν ήρθε όπως είχε προβλεφθεί. Δικηγόροι υπέρ της κρυπτογράφησης, όπως ο James K. Filan και ο John E. Deaton, προέβλεπαν ότι η υπόθεση θα έληγε στις 31 Μαρτίου ή πριν από τις 6 Μαΐου αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο δικαστής δεν έχει ακόμη εκδώσει συνοπτική απόφαση επί της αγωγής. Με βάση αυτό, ο Garlinghouse επέκτεινε την πρόβλεψή του για την ημερομηνία έκδοσης της τελικής απόφασης από τις 30 Ιουνίου στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ανανεωμένη εικόνα από: VOI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη