• Ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple Bras Garlinghouse επισημαίνει ότι η SEC περνάει δύσκολες στιγμές στα δικαστήρια.

Σε ένα tweet σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple Μπραντ Γκαρλινγκχάουζ έριξε μια σπόντα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC).

Το tweet του Garlinghouse έρχεται καθώς η SEC έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα στα δικαστήρια αυτή την εβδομάδα. Απαντώντας σε μια περίληψη της τελευταίας απόφασης της δικαστού Analisa Torres στην υπόθεση της SEC κατά της Ripple που δόθηκε από τον Stuart Alderoty, γενικό σύμβουλο της Ripple, ο Garlinghouse έγραψε:

“Είναι μόνο Τρίτη, αλλά διαμορφώνεται μια όχι και τόσο καλή εβδομάδα για την SEC (αυτή η απόφαση, Voyager, Grayscale)”.

Η τελευταία απόφαση του δικαστή Torres σχετικά με τις προτάσεις Daubert που ζητούν να διαγραφεί η μαρτυρία εμπειρογνωμόνων δείχνει ότι ενώ τα επιχειρήματα της SEC ότι το XRP είναι αξιόγραφο έχουν δεχθεί σημαντικά πλήγματα, η υπόθεση Ripple φαίνεται να κρατάει γερά στα μάτια του δικαστηρίου.

Κατά συνέπεια, ο Alderoty άφησε να διαρρεύσει ότι η εταιρεία πληρωμών blockchain αισθάνεται πιο σίγουρη για μια ευνοϊκή απόφαση σχετικά με τις προτάσεις συνοπτικής απόφασης.

Όχι μόνο η Ripple κερδίζει

Όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ripple, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε δύσκολα πράγματα αυτή την εβδομάδα στα αμερικανικά δικαστήρια. Πρώτον, ένα αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο απέρριψε επίσης χθες την ένσταση της υπηρεσίας στην προσφορά της Binance.US για τα περιουσιακά στοιχεία της Voyager.

Επιπλέον, οι δικαστές φάνηκε να παίρνουν το μέρος της Grayscale στην έφεσή της κατά της απόρριψης από την SEC της αίτησης του spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF). Όπως ανέφερε το Reuters, οι δικαστές διερωτήθηκαν γιατί οι ίδιες προστασίες απάτης ήταν επαρκείς για την έγκριση των ETF που βασίζονται σε προθεσμιακά συμβόλαια, αλλά ανεπαρκείς για την έγκριση της αίτησης spot ETF της Grayscale.

Ενώ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει αυξήσει τις δράσεις επιβολής της για την κρυπτογράφηση, σε μια προσπάθεια, όπως φαίνεται, να διαμορφώσει το ισοδύναμο ενός ασφυκτικού κλοιού στην εκκολαπτόμενη αγορά, οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν ότι οι συμμετέχοντες στον κλάδο ακούνε τη φωνή τους στα δικαστήρια.

Η υπόθεση της SEC κατά της Ripple σχετικά με το κατά πόσον το XRP είναι αξιόγραφο διαρκεί πάνω από δύο χρόνια. Ο Alderoty πρότεινε ότι η υπόθεση θα μπορούσε να λάβει απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες μέχρι το τέλος του μήνα.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του XRP βρισκόταν στα 0,38 δολάρια.

Featured image from: salesblog_at/ Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη