Ο συνιδρυτής του Polygon, Sandeep Nailwal, δήλωσε ότι το Ethereum θα αναδειχθεί ως το κυρίαρχο πρωτόκολλο έξυπνων συμβολαίων – με όλα τα άλλα ανταγωνιστικά layer 1 να παραμερίζονται.

Μιλώντας στον Ran Neuner στο κανάλι Crypto Banter του YouTube, ο Nailwal περιέγραψε το μελλοντικό του όραμα για το τοπίο της κρυπτογράφησης:

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ένα περιβάλλον πολλαπλών layers 2. Θα υπάρξει ένα περιβάλλον στρώματος 1. Θα υπάρχει ένα ενιαίο στρώμα 1, το οποίο στο μυαλό μου είναι το Ethereum.

Η δραστηριότητα των χρηστών θα συμβαίνει στο layer 2 που αλληλεπιδρά με το βασικό στρώμα του Ethereum, δήλωσε ο Nailwal.

Ο Neuner είπε, “αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση” και ζήτησε από τον Nailwal να διευκρινίσει αν πιστεύει ότι οι Solana, Aptos, Avalanche και Cardano θα εξαφανιστούν τελικά.

Ο Nailwal δήλωσε ότι κανένα από τα προαναφερθέντα πρωτόκολλα δεν έχει επιδείξει σημαντική έλξη, ούτε τα αντίστοιχα layer 2. Με αυτό, δήλωσε ότι καμία άλλη αλυσίδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Ethereum. “Δεν βλέπω καμία σημαντική έλξη σε καμία από αυτές τις αλυσίδες”.

Το βίντεο προκάλεσε ένα ευρύ φάσμα σχολίων – ένας χρήστης επεσήμανε ότι τα στρώματα 2 υπάρχουν για να επιδιορθώνουν τις αδυναμίες του βασικού στρώματος και ότι τα “νέα στρώματα 1” δεν απαιτούν επιδιορθώσεις.  Άλλοι μίλησαν για κοντόφθαλμη σκέψη της Nailwal που απορρίπτει το μέλλον των πολλαπλών αλυσίδων.

Προβλήματα Polygon

Στις 21 Φεβρουαρίου, η Polygon ανακοίνωσε την περικοπή του 20% του εργατικού δυναμικού της λόγω των μακροοικονομικών συνθηκών που επικρατούν.

Παρά τη μείωση του προσωπικού, η εταιρεία δήλωσε ότι παραμένει σε ισχυρή οικονομική θέση – συμπεριλαμβανομένων των ταμειακών διαθεσίμων άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων και 1,9 δισεκατομμυρίων MATIC, αξίας περίπου 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι χρήστες ανέφεραν μια καθυστέρηση στην παραγωγή μπλοκ που διήρκεσε περίπου δύο ώρες στις 22 Φεβρουαρίου. Η Nailwal απέδωσε το ζήτημα σε ένα πρόβλημα με τον εγγενή εξερευνητή blockchain και συνέστησε στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν εν τω μεταξύ το OKLink.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του Polygon (MATIC) βρισκόταν στα 1,37 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: GuerrillaBuzz Blockchain PR Agency / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη