Η MicroStrategy επέστρεψε σε αγοραστική διάθεση για Bitcoin. Μετά την τελευταία της εξαγορά, η εταιρεία κατέχει πλέον 138.955 BTC.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της MicroStrategy, η εταιρεία της οποίας προηγουμένως ηγείτο ο Michael Saylor αγόρασε και πάλι Bitcoin. Η εταιρεία τεχνολογίας πλήρωσε κατά μέσο όρο 23.238 δολάρια ανά νόμισμα για τα 6.455 BTC. Το συνολικό τίμημα της τελευταίας εξαγοράς ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ως αποτέλεσμα, η MicroStrategy κατέχει τώρα 138.955 BTC με συνολική αξία 4,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κατά μέσο όρο, πλήρωσαν 29.817 δολάρια ΗΠΑ ανά νόμισμα γι’ αυτό.

Η MicroStrategy δήλωσε ότι προηγουμένως αποπλήρωσε ένα δάνειο ύψους 205 εκατομμυρίων δολαρίων με έκπτωση 22% από την αποτυχημένη πλέον Silvergate Bank. Η τεχνολογική εταιρεία είχε βάλει 34.619 BTC ως εγγύηση για το δάνειο, το οποίο τώρα βρίσκεται ξανά στα χέρια της εταιρείας ως αποτέλεσμα.

Πιο πρόσφατα, η εταιρεία του Saylor αγόρασε Bitcoin τον Δεκέμβριο, εκμεταλλευόμενη μια φορολογική ελάφρυνση. Ο Michael Saylor παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Bitcoin και είναι αντιπροσωπευτικός της θεσμικής υιοθέτησης κρυπτογράφησης σε μεγάλη κλίμακα.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Bitcoin βρισκόταν στα 27.772 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Michael.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη