Ο Shytoshi Kusama, ο ανώνυμος εθελοντής επικεφαλής προγραμματιστής του οικοσυστήματος Shiba Inu, απέρριψε τον εξέχοντα YouTuber κρυπτογράφησης Ben Armstrong, γνωστός και ως Bitboy, με μια “ευγενική παράκληση” να σταματήσει να διαδίδει φόβο, αβεβαιότητα και αμφιβολίες (FUD) στην κοινότητα του Shiba Inu.

Ο προγραμματιστής το έκανε αυτό στο τρίτο μέρος ενός σε μεγάλο βαθμό διαγραμμένου νήματος σήμερα, παίρνοντας παράδειγμα από τον Bitboy, προσθέτοντας ότι ο YouTuber έχει τώρα “πραγματικό βόειο κρέας να αντιμετωπίσει”, μια αιχμή προς τον influencer που έχει κατονομαστεί σε μια συλλογική αγωγή ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εναντίον φερόμενων ως πληρωμένων προωθητών της FTX.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bitboy έχει αντικρούσει τους ισχυρισμούς της αγωγής ως εντελώς ψευδείς, ξεκινώντας μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον των αντιδίκων δικηγόρων που φέρονται να μην έκαναν τη δέουσα επιμέλεια και αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του να καταθέσει ανταγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες θα κατηγορήσουν τον YouTuber ότι λαμβάνει πληρωμές για την προώθηση δυνητικά δόλιων έργων.

“Καθόμουν στη ζωντανή ροή σας και δεν είπατε τίποτα ουσιαστικό για τον Shiba Inu, με αγνοήσατε και μας ξεφορτωθήκατε”, έγραψε η Kusama. “Ως εκ τούτου, θα απεμπλακώ καθώς είστε χάσιμο χρόνου. Τέλος, δεν θα το αποκαλούσα μοσχάρι. Τώρα έχετε να αντιμετωπίσετε πραγματικό βοδινό κρέας. Απλά θεωρήστε το ως μια ευγενική παράκληση να σταματήσετε να φουντάρετε”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Kusama και ο Bitboy αντάλλαξαν λόγια χθες, καθώς ο δεύτερος υποσχέθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του Ryoshi, του μυστηριώδους δημιουργού του SHIB.

Αποκαλύφθηκε ο ιδρυτής του Shiba Inu;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bitboy, σε ένα 20λεπτο βίντεο που μοιράστηκε νωρίς σήμερα, ανέδειξε ως Ryoshi τον community organizer (fund) – όπως θα αναφέρεται σε αυτό το άρθρο κατόπιν αιτήματος- έναν από τους δημιουργούς της Unification, η οποία έχει βοηθήσει το οικοσύστημα Shiba Inu με έργα όπως το ShibaSwap και το Shibarium. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία είναι ασαφή και στην καλύτερη περίπτωση περιστασιακά.

Ο οργανωτής της κοινότητας (fund) έχει επίσης μεταβεί στο Twitter μετά το βίντεο για να απορρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς, περιγράφοντας τις πληροφορίες ως “ανεκδοτολογικές”. Ο ιδρυτής του FUND αρνήθηκε επίσης ότι είχε στενή σχέση συνεργασίας με τον ατιμασμένο ιδρυτή της FTX Sam Bankman-Fried με τον οποίο ήταν μαζί στο Karma DAO.

Σε ένα νήμα στο Twitter, ο Neyma Jahan διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Armstrong. “Γεια σας παιδιά, αφού ένας δημοσιογράφος του YouTube αποφάσισε να πάρει ανεκδοτολογικές πληροφορίες από το διαδίκτυο και να το ξανακάνει αυτό, επιτρέψτε μου να το ξανακάνω κι εγώ”, γράφει ο Jahan.

Ομολογεί ότι είναι ο ιδρυτής της Ενοποίησης (FUND), αλλά δεν είναι ενεργός σε ηγετικό ρόλο εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, εξακολουθεί να συνεισφέρει ένα μέρος για την υποστήριξη της ομάδας και της πλατφόρμας, λέει και γράφει περαιτέρω:

“Το 2021 υπήρχαν ανεπιβεβαίωτα άρθρα για μένα που έλεγαν ότι ήμουν ο ιδρυτής/μεγάλος φαλαινοθήρας ενός διάσημου νομίσματος. Αυτά είναι αναληθή και τα περισσότερα αφαιρέθηκαν.

Επίσης, πρόσφατα υπάρχουν μη ερευνημένες φήμες που λένε ότι εργάζομαι/εργαζόμουν με την SBF. Αυτό είναι αναληθές, έχω βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον SBF ακριβώς δύο φορές και μία φορά αντάλλαξα ένα γεια μαζί του. Μηδενική σχέση σε επαγγελματικό ή άλλο επίπεδο.”

Τώρα εναπόκειται στην κοινότητα SHIB να αποφασίσει ποιον πιστεύει περισσότερο.

Προτεινόμενη εικόνα: Traxxer / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη