Ο πάροχος υπηρεσιών ανάλυσης Lookonchain εντόπισε δύο μαζικές συναλλαγές Shiba Inu (SHIB) που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα, οι οποίες μετέφεραν σχεδόν 200 εκατομμύρια μάρκες προς πώληση σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Ο αναλυτής προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η τιμή να πέσει μετά από αυτό, καθώς αυτό έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν.

2,3 εκατομμύρια δολάρια σε Shiba Inu μετακινήθηκαν στο Gemini

Το πρόσφατα δημοσιευμένο Tweet της προαναφερθείσας πηγής δείχνει ότι συνολικά 182 δισεκατομμύρια Shiba Inu στάλθηκαν πρόσφατα στο Gemini και σε μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Etherscan που μοιράστηκε το Lookonchain, αυτό το τεράστιο ποσό κρυπτογράφησης meme μεταφέρθηκε σε δύο συναλλαγές – 82,4 δισεκατομμύρια και 100 δισεκατομμύρια Shiba Inu – σε κάθε ένα από τα ανταλλακτήρια, αντίστοιχα.

Ο αναλυτής δήλωσε ότι την τελευταία φορά που αυτή η φάλαινα μετακίνησε παρόμοια μεγάλα κομμάτια SHIB σε ανταλλακτήρια, η τιμή του δεύτερου πιο δημοφιλούς κουπονιού σκύλου έπεσε κατά περίπου 7%. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν μεταφέρθηκαν 200 δισεκατομμύρια Shiba Inu.

Περίπου πέντε ώρες μετά από αυτό, η τιμή του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου μειώθηκε κατά 7%. Αυτή η φάλαινα, που ονομάζεται “SmartMoney”, αγόρασε αρχικά 15,28 τρισεκατομμύρια νομίσματα Shiba Inu το 2020, πληρώνοντας απλώς 10 ETH (3.796 δολάρια) γι’ αυτά.

Έκτοτε, αυτό το πορτοφόλι πωλούσε σταδιακά μέρος του SHIB και στη συνέχεια αγόραζε όταν η τιμή έπεφτε για να πουλήσει όταν άρχιζε να ανεβαίνει, καθώς το SHIB ήταν εισηγμένο από το Binance και άλλα μεγάλα χρηματιστήρια, σύμφωνα με τα tweets του Δεκεμβρίου του Lookonchain.

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, η φάλαινα εξακολουθούσε να κατέχει 3,33 τρισεκατομμύρια SHIB. Κατά την ώρα του Τύπου, το Shiba Inu διαπραγματεύεται στα 0,00001280 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Todd Cravens / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη