Ο Changpeng Zhao (CZ), διευθύνων σύμβουλος της Binance, επιτέθηκε τη Δευτέρα σε άτομα που χρησιμοποίησαν πρόσφατα τον όρο “offshore”. Ο CZ επιτέθηκε συγκεκριμένα στον Jesse Powell, συνιδρυτή του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Kraken, επειδή χρησιμοποίησε τον όρο εν μέσω αυξανόμενου ρυθμιστικού ελέγχου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance υπερασπίζεται τα υπεράκτια ανταλλακτήρια

Ο CZ εξήγησε ότι ο Jesse Powell χρησιμοποιεί τη λέξη “offshore” αρκετά συχνά. Δήλωσε ότι ο όρος αυτός είναι υπερβολικά στενόμυαλος και χρησιμοποιείται επιθετικά από τον Powell. Σύμφωνα με τον CZ, ωστόσο, αυτό “χάνει τη μεγάλη εικόνα” και δεν είναι χρήσιμο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων.

Ο επικεφαλής της Binance πρόσθεσε ότι είναι αρκετά ενοχλητικό όταν η εταιρεία του επισημαίνει μαζικές κόκκινες σημαίες στον κλάδο και εκθέτει τις παράνομες δραστηριότητες στις ρυθμιστικές αρχές και αυτές επιλέγουν να τις αγνοήσουν. Τόνισε τι λένε οι εποπτικές αρχές για να αγνοήσουν τις καταγγελίες, είναι υπεράκτιες και είναι περίπλοκο.

Έφερε επίσης την κατάρρευση της FTX σε αυτό το θέμα. Ο CZ δήλωσε ότι το FTX US ήταν ένα χερσαίο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης. Ο Sam Bankman-Fried (SBF) και τα στελέχη της FTX ήταν Αμερικανοί. Εξαιτίας αυτού, επένδυσαν πολύ χρόνο και χρήμα στο lobbying. Ωστόσο, αυτό δεν απέτρεψε την απάτη.

Μήπως ο διευθύνων σύμβουλος της Kraken πρέπει να διορθωθεί;

Ο CZ πρόσθεσε ότι η διάκριση μεταξύ χερσαίων και υπεράκτιων χρηματιστηρίων είναι κάπως εγωκεντρική και αλαζονική. Αναφερόμενος στον Jesse Powell, ο CEO της Binance δήλωσε ότι το να είσαι καλύτερος από όλους τους άλλους αποτελεί κίνητρο για τη δημιουργία ενός καλύτερου κλάδου.

Το αφεντικό της Binance επεσήμανε επίσης ότι οι υπερβολικές γενικεύσεις δεν βοηθούν κανέναν και είναι αρνητικές. Ωστόσο, ανέφερε ότι σέβεται τον Jesse για όσα έχει κάνει για τον κλάδο μέχρι στιγμής. Αλλά σε αυτό το θέμα, είναι σημαντικό να τονιστεί.

Η Kraken είχε καταλήξει πρόσφατα σε διακανονισμό με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Στη συνέχεια, το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης τερμάτισε την υπηρεσία του για την κρυπτογράφηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προτεινόμενη εικόνα από:: Binance

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη