Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk εμφανίστηκε και πάλι σήμερα ως υποστηρικτής του Dogecoin. Αφού ήταν λίγο λιγότερο ειλικρινής σχετικά με την αγάπη του για το Dogecoin τις τελευταίες εβδομάδες, ο Musk απάντησε σε μια σειρά από tweets από τα McDonald’s και τελικά σε μια ερώτηση από ένα μέλος της κοινότητας DOGE.

Τα McDonald’s έγραψαν χθες στο Twitter: “Τι έχασα;”, στο οποίο ο λογαριασμός Binance στο Twitter απάντησε: “Πολλά πράσινα κεριά”. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων αναφερόταν στο ισχυρό ξεκίνημα της αγοράς κρυπτονομισμάτων για το 2023.

Η McDonald’s απάντησε στην Binance απαντώντας με το “wagmi” – ένα ακρωνύμιο για το “we are all gonna make it” που χρησιμοποιείται συχνά από την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων για να διαδώσει θετικότητα και ελπίδα (για την άνοδο των τιμών). Ο Musk απάντησε με το “oh hi lol”.

Ένα μέλος της κοινότητας DOGE ανέσυρε στη συνέχεια ένα παλιό tweet του Musk από τον Ιανουάριο του 2022, όταν ο CEO της Tesla δήλωσε μέσω Twitter ότι θα έτρωγε ένα Happy Meal στην τηλεόραση, αν τα McDonald’s δέχονταν το Dogecoin ως μέθοδο πληρωμής.

Το μέλος της κοινότητας του Dogecoin ρώτησε τον Musk αν αυτή η προσφορά ισχύει ακόμα, και εκείνος απάντησε με “100%”.

Θα δεχτούν τα McDonald’s το Dogecoin (DOGE);

Πόσο πιθανό είναι όμως να δεχτούν τα McDonald’s όντως το Dogecoin για πληρωμές; Ο Elon Musk έκανε για πρώτη φορά την προσφορά του Happy Meal τον Ιανουάριο του 2022, όταν η τιμή του DOGE αντέδρασε έντονα και εκτοξεύτηκε κατά διψήφια ποσοστά.

Τα McDonald’s, ωστόσο, δεν έδειξαν καμία σοβαρή αντίδραση, γράφοντας στο Twitter: “μόνο αν η Tesla δέχεται Grimacecoin”. Αξιοσημείωτο είναι ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε νόμισμα με αυτό το όνομα, καθιστώντας αδύνατη την αποδοχή της προσφοράς από τον Musk.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η McDonald’s δεν έχει ακόμη απαντήσει στο σημερινό tweet του Musk. Ωστόσο, φαίνεται απίθανο η εταιρεία γρήγορο φαγητό να έχει σοβαρό ενδιαφέρον να δεχτεί το Dogecoin ως μορφή πληρωμής.

Αντίθετα, η McDonald’s φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για δωρεάν διαφήμιση και εμπλοκή με την κοινότητα κρυπτογράφησης. Η McDonald’s είναι κατά κάποιο τρόπο μέρος της κοινότητας Bitcoin και κρυπτογράφησης. Μεταξύ των Bitcoiners, είναι σύνηθες σε περιόδους πτώσης των τιμών να βλέπει κανείς το μέλλον του ως υπάλληλο της McDonald’s.

Απηχώντας αυτό το μιμίδιο, ο Michael Saylor της MicroStrategy και ο Nayib Bukele, ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, πόζαραν επίσης πρόσφατα με ένα καπέλο μπέιζμπολ της McDonald’s στο Twitter ως απάντηση στην πτώση των τιμών και τα αντίστοιχα επικριτικά σχόλια σχετικά με τις αγορές και τις απώλειες Bitcoin τους.

Αν και το αν ο Elon Musk μπορεί να πείσει την αλυσίδα γρήγορο φαγητό να δεχτεί το Dogecoin ως μορφή πληρωμής μένει να το δούμε. Αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει, αυτός είναι μάλλον ο Elon Musk.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Dogecoin δεν έδειξε καμία απολύτως αντίδραση στη νέα υποστήριξη του Elon Musk.

Προτεινόμενη εικόνα από Kanchanara | Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη