Ο δημοφιλής λογαριασμός με θέμα το SHIB διαψεύδει τις φήμες ότι ο επικεφαλής προγραμματιστής του Shiba Inu είναι ο Elon Musk.

Οι φήμες ότι ο ψευδώνυμος προγραμματιστής του Shiba Inu έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό εδώ και εκεί στο Crypto Twitter. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, αφού είχε επιβεβαιωθεί η έναρξη της beta του Shibarium ένα μήνα νωρίτερα, έγιναν πιο έντονες.

Ωστόσο, τώρα, ένα δημοφιλές μέλος του στρατού του SHIB διέψευσε αυτές τις φήμες, δηλώνοντας ότι ο Kusama και ο Musk είναι δύο εντελώς διαφορετικά άτομα. Άλλωστε, σε ένα στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε ένας άλλος οπαδός του SHIB, ο ίδιος ο Kusama λέει ότι δεν είναι ο Elon Musk.

Ο Shytoshi διαψεύδει τη φήμη ότι είναι ο Musk

Ο χρήστης του Twitter SHIBARMY CANADA (@Dezaxe) ξεκίνησε το tweet του με μια διευκρίνιση που σχετίζεται με το έργο PAW. Προφανώς, εννοούσε το PawSwap DEX από τα δύο PAW tokens, δηλώνοντας ότι δεν αποτελεί μέρος του Shibarium και ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι, αλλά θέλει να υποστηρίξει τη λύση Layer 2 και να χτίσει πάνω στο Shibarium.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τις φήμες σχετικά με το Shytoshi και τον Elon Musk, δηλώνοντας ότι πρόκειται για “ψεύτικες φήμες” και ότι “δεν είναι ο Elon”, προσθέτοντας ότι κανείς άλλος δεν έχει διευκρινίσει αυτό το θέμα.

“Ας ξεκαθαριστεί μια και καλή το εξής $PAW ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι μέρος του οικοσυστήματος #SHIB είναι ένα έργο που θέλει να υποστηρίξει και να χτίσει πάνω στο #SHIBARIUM Οι ψεύτικες φήμες ότι ο Shytoshi είναι ο @Elonmusk είναι πολύ πιο ενοχλητικές επειδή δεν είναι ο Elon και κανείς δεν λέει τίποτα γι’ αυτό.”

Ένας άλλος οπαδός του SHIB άφησε ένα σχόλιο κάτω από το tweet, μοιραζόμενος στιγμιότυπα οθόνης από την αλληλογραφία με τον Shytoshi. Σε ένα από αυτά, ανέφερε: “Ο Shytoshyty είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ: “Εδώ είναι μια συμβουλή. Δεν είμαι ο Elon”.

Πώς προέκυψε η θεωρία των Kusama-Musk

Νωρίτερα φέτος, αρκετοί λάτρεις του SHIB δημοσίευσαν screenshots από tweets του Musk και του Kusama, δίνοντάς τα ως ύποπτα και ως κάτι που μπορεί να αποδείξει ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και ο προγραμματιστής του SHIB μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Σε αυτά περιλαμβάνονταν ο Musk και ο Kusama να αναρτούν το ίδιο σύμβολο στο Twitter, μια τελεία. Ο Μασκ, όπως αποδείχθηκε αργότερα, πιθανότατα έλεγχε τον αλγόριθμο που μετρά τη συμμετοχή στο Twitter. Ο στρατός του SHIB υπέθεσε πρόσφατα ότι ο Shytoshi προσθέτει αυτές τις τελείες στο βιογραφικό του στο Twitter μόλις τελειώσει με μια εργασία και προχωρήσει στην επόμενη.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πρόσθεσε πρώτα ένα σύμβολο κουκκίδας στο βιογραφικό του στο Twitter και την Κυριακή άλλα δύο, κάνοντας το σύμβολο να μοιάζει με “…”. Την ίδια μέρα, δημοσίευσε μια άλλη ανάρτηση στο Medium σχετικά με την επερχόμενη έκδοση beta του Shibarium.

Το άρθρο αφορούσε τον μηχανισμό εισαγωγής του Shibarium, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιείται από κάθε έργο που θέλει να δημιουργήσει, να δωρίσει, να προωθήσει ή να υποστηρίξει το πρωτόκολλο Layer 2 με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Σε αυτή τη δημοσίευση, ο Shytoshi δημοσίευσε επίσης τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του Shibarium.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του Shiba Inu βρισκόταν στα 0,00001240 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Traxxer / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη