Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Elon Musk έβαλε την τιμή του Dogecoin σε ένα σύντομο ράλι 5,7% πριν από λίγες ώρες, όταν εξέφρασε και πάλι την αγάπη του για το meme coin. Μετά την εξαγορά του Twitter, ο θόρυβος γύρω από το DOGE είχε καταλαγιάσει, εν μέρει επειδή ο Musk έχει κάποια προβλήματα να λύσει στη νέα του εταιρεία και παλεύει με τη μείωση των διαφημιστικών εσόδων.

Το νόμισμα του Twitter προκάλεσε επίσης μια ανάσχεση στην κοινότητα του Dogecoin, καθώς το σύστημα ανταμοιβών που μοιάζει με το Reddit θα χρησιμοποιεί αρχικά μόνο πύλες fiat και όχι το meme coin ως πληρωμή. Όπως και να έχει, οι πληρωμές κρυπτογράφησης στο Twitter έχουν προς το παρόν υποχωρήσει στη λίστα προτεραιοτήτων.

Ωστόσο, ο Elon Musk έδειξε σε δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL Super Bowl LVII μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Philadelphia Eagles ότι εξακολουθεί να είναι μεγάλος οπαδός του DOGE. Η πρώτη έκπληξη που επιφύλασσε ο Musk για την κοινότητα του Dogecoin ήταν ότι φόρεσε ένα μπλουζάκι οπαδού του Dogecoin κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο απεικόνιζε ένα Shiba Inu που φορούσε γυαλιά ηλίου και καουμπόικο καπέλο.

Ο Elon Musk δείχνει την αγάπη του για το Dogecoin

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla προκάλεσε μια εκτίναξη της τιμής του DOGE με ένα μόνο tweet στο οποίο ανέφερε ότι μίλησε για το Dogecoin με τον ιδιοκτήτη του Fox News Rupert Murdoch κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Super Bowl της Κυριακής.

Το γεγονός ότι ο Musk και ο Murdoch κάθισαν και μίλησαν στην εκδήλωση έχει ήδη προκαλέσει εικασίες σχετικά με το τι έχουν να συζητήσουν οι δύο οικονομικοί μεγιστάνες και αν οι δύο επιχειρηματίες θα μπορούσαν να σχεδιάζουν κοινές επιχειρήσεις στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Bitcoin αρκούδα αγορά πίσω ή ελαφριά διόρθωση? Εδώ είναι τι συμβαίνει

Και ο Elon Musk έδειξε για άλλη μια φορά την επιρροή του στην πορεία του DOGE, όταν απάντησε σε ένα tweet της Genevieve Roch-Decter, CEO της Grit Capital, η οποία ζήτησε από τους χρήστες να δώσουν λάθος απαντήσεις για το τι θα συζητήσουν ο Elon Musk και ο Rupert Murdoch στο Super Bowl. Ο Μασκ απάντησε: “Dogecoin”.

Το αν ο Musk και ο Murdoch μιλούσαν πραγματικά για το Dogecoin είναι άγνωστο – ειδικά από τη στιγμή που η Roch-Decter ζήτησε μόνο λανθασμένες απαντήσεις. Φαίνεται πιο πιθανό ότι το DOGE δεν ήταν τουλάχιστον το κύριο θέμα της συζήτησής τους και η απάντηση ήταν περισσότερο ένας αντιπερισπασμός καθώς και ένα ακόμη δώρο στην κοινότητα του Dogecoin, αφού ο Musk εμφανίστηκε ήδη στο Super Bowl με το μπλουζάκι του ως οπαδός του DOGE.

Παρ’ όλα αυτά, ο Elon Musk έδωσε νέα πνοή στην τιμή του DOGE σε μια αγορά κρυπτογράφησης που εξακολουθεί να χωνεύει τη μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ κατά της Kraken και της Paxos με το Binance USD (BUSD). Την ώρα του Τύπου, η τιμή του DOGE ήταν 0,0811 δολάρια

Προτεινόμενη εικόνα από: KNFind / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη