Ο μηχανικός πληροφορικής Billy Markus, ο οποίος δημιούργησε το κρυπτονόμισμα παρωδία του Bitcoin Dogecoin μαζί με τον Jackson Palmer το 2013, πήρε το Twitter για να μοιραστεί τη στάση του με τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του DOGE, τον Elon Musk.

“Ο Elon Musk είναι cool”, αλλά ο Markus δεν θα δουλέψει γι’ αυτόν

Ο Markus έγραψε στο Twitter ότι “ο Elon Musk είναι cool”, προσθέτοντας ότι “οι άνθρωποι που τον θεωρούν κουτσό είναι οι ίδιοι κουτσοί”, μοιράζοντας έτσι τη θετική του στάση απέναντι στον μεγιστάνα της τεχνολογίας και δισεκατομμυριούχο που υποστηρίζει το Dogecoin.

Άλλωστε, προσπαθεί να εξασφαλίσει την παγκόσμια εφαρμογή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των ηλιακών συλλεκτών και θέλει να πάει την ανθρωπότητα στον Άρη. Ο Markus παραδέχτηκε νωρίτερα ότι δεν έχει συναντήσει προσωπικά τον Musk και ότι ο Musk τον “ανέχεται” απλώς στο Twitter, καθώς συχνά σχολιάζουν ο ένας τα tweets του άλλου.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν κάνει αίτηση για να εργαστεί στο Twitter, δηλαδή να δουλέψει για τον Elon Musk, ο συνδημιουργός του DOGE παραδέχτηκε ότι θα ήταν ωραίο αλλά δεν θα το κάνει αφού του αρέσει η τωρινή του δουλειά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Markus εκφράζει αυτόν τον λόγο για την έλλειψη επιθυμίας του να εργαστεί στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης υπό την ηγεσία του Elon Musk.

Ο Μασκ κρατά αποκλεισμένους τους απατεώνες στο Twitter

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας ανακοίνωσε ότι έχει ξεμπλοκάρει τους πάντες από τη μαύρη λίστα του στο Twitter, εκτός από τους ξεκάθαρους απατεώνες. Ο Μασκ πρόσθεσε ότι τα αρνητικά σχόλια είναι καλό πράγμα. T

αυτό φάνηκε σαν ένα είδος πειράματος που έκανε για να ελέγξει τις μετρήσεις του Twitter. Ο Billy Markus απάντησε σε αυτό το tweet, δηλώνοντας ότι θα του έπαιρνε πολύ χρόνο για να το κάνει αυτό, δείχνοντας ένα στιγμιότυπο της μαύρης λίστας του- έχει σχεδόν 190.000 άτομα τα οποία ο συνιδρυτής του DOGE έχει μπλοκάρει.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του Dogecoin βρισκόταν στα 0,0816 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Kanchanara | Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη