Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσουμε την πρόβλεψή μας για το Dogecoin για τα επόμενα χρόνια! Το DOGE θα αυξηθεί, θα πέσει ή σε ποια επίπεδα τιμών και γιατί; Όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα εξηγήσουμε.

Εάν εκτιμάτε τη δουλειά μας, μη διστάσετε να ελέγξετε τον συνεργάτη μας Kriptomat μέσω του συνδέσμου μας!

Το Dogecoin δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο μνημονιακό νόμισμα στην αγορά κρυπτονομισμάτων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, αλλά και το παλαιότερο. Το κρυπτονόμισμα δημιουργήθηκε το 2013 από τους μηχανικούς λογισμικού Billy Markus (γνωστότερος ως “Shibtoshi Nakamoto”) και Jackson Palmer ως φόρος τιμής στην αγορά κρυπτογράφησης. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει!

Το Dogecoin δεν γελοιοποιείται πλέον ως “απλό αστείο”, αλλά έχει καταφέρει να αποκτήσει πραγματικές περιπτώσεις χρήσης. Αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και του Twitter Elon Musk εμφανίστηκε ως οπαδός του Dogecoin, έλαβε χώρα μια αναβίωση του έργου. Όχι μόνο η τιμή, αλλά και η τεχνική ανάπτυξη του Dogecoin ανέκαμψε και πάλι.

Ως εκ τούτου, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την πρόβλεψή μας για το Dogecoin για το 2023 και τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις μας για το 2025 και το 2030 σε αυτό το άρθρο.

Θα σας πούμε επίσης πώς να αγοράσετε Dogecoin, καθώς και πώς να αγοράσετε Dogecoin. Επιπλέον, θα σας δώσουμε συμβουλές σχετικά με το πού μπορείτε να αγοράσετε Dogecoin – με τις χαμηλότερες χρεώσεις, σε μια ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών. Αυτό είναι που σας περιμένει:

 • Πρόβλεψη Dogecoin 2023
 • Πρόβλεψη Dogecoin 2025
 • Πρόβλεψη Dogecoin 2030
 • Πώς να αγοράσετε Dogecoin
 • Τι είναι το DOGE;

  Πρόβλεψη Dogecoin 2023

  Το πώς θα εξελιχθεί η τιμή του Dogecoin (DOGE) το 2023 εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε αυτούς τους παράγοντες, ώστε να μπορέσετε να αντλήσετε μια ακριβή πρόβλεψη για το Dogecoin.

  Εξετάζουμε τους ακόλουθους παράγοντες που επηρεάζουν την πρόβλεψή μας για το DOGE:

  • Elon Musk και Twitter
  • Η εξέλιξη της ευρύτερης αγοράς κρυπτονομισμάτων
  • Η υιοθέτηση και η εξέλιξη του Dogecoin
  • Μια προοπτική τιμών με βάση την ανάλυση τεχνικών διαγραμμάτων

  Elon Musk και Twitter

  Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που επηρεάζουν την πρόβλεψη για το Dogecoin το 2023 είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX Elon Musk. Ο δισεκατομμυριούχος εξαγόρασε το Twitter πέρυσι και είναι ο πιο επιφανής και οικονομικά ισχυρός υποστηρικτής του Dogecoin.

  Το 2022, ο Elon Musk επανέλαβε επανειλημμένα την προτίμησή του για το Dogecoin στο Twitter, ανεβάζοντας την τιμή του. Αυτό δεν είναι πιθανό να αλλάξει το 2023. Εάν ο Musk συνεχίσει να προωθεί δυνατά το νόμισμα-μνημόνιο, η τιμή του Dogecoin θα επωφεληθεί σίγουρα.

  Και ο Musk δεν δίνει απλώς κενές υποσχέσεις, αλλά αναλαμβάνει και δράση. Από τον Ιανουάριο του 2022, τα εμπορεύματα της Tesla είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά με αντάλλαγμα Dogecoin. Η SpaceX ακολούθησε αργότερα. Και ο Musk ανακοίνωσε επίσης την αποδοχή του Dogecoin για το σύστημα υπόγειων σηράγγων της εταιρείας Boring Company του.

  Η ενσωμάτωση του Dogecoin στο Twitter

  Και σε αυτό το πλαίσιο, η κοινότητα του DOGE έχει μια μεγάλη ελπίδα που θα πρέπει να δώσει τεράστια ώθηση στην τιμή: Τη θεωρία ότι ο Musk θα ανακοινώσει το 2023 ότι το Twitter θα δέχεται το Dogecoin ως μέσο πληρωμής. Η ενσωμάτωση έχει τη δυνατότητα να κάνει την τιμή του DOGE να αυξηθεί σε υψηλά διψήφια νούμερα.

  Και υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια αλήθεια στη φήμη. Ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος έχει επανειλημμένα τροφοδοτήσει τη φήμη για την ενσωμάτωση του Dogecoin στο Twitter. Λίγο μετά την εξαγορά του Twitter, μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, την ακόλουθη ανάρτηση:

  Ο Musk σχεδιάζει επίσης να μετατρέψει το Twitter σε μια “εφαρμογή για τα πάντα”, όπου οι ψηφιακές πληρωμές παίζουν σημαντικό ρόλο. Πιο πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι το Twitter σχεδιάζει ένα “Twitter Coin” που θα λειτουργεί παρόμοια με το σύστημα ανταμοιβών του Reddit (και όχι σαν κρυπτονόμισμα).

  Αρχικά, πρόκειται να εφαρμοστούν μόνο πληρωμές fiat για να μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί μονάδες με τη μορφή του Twitter Coin- ωστόσο, ο Musk τόνισε σε δήλωσή του ότι αργότερα θα μπορούσαν να γίνουν δυνατές και πληρωμές σε κρυπτονομίσματα – μεταξύ άλλων μέσω του Dogecoin?

  Πρόβλεψη για το Dogecoin: Musk θα παραμείνει τεράστια

  Με διάφορα tweets, ο Musk προκάλεσε επανειλημμένα ισχυρά άλματα τιμών για το Dogecoin στο παρελθόν. Μια μελέτη εξέτασε την επίδραση των σχετικών με την κρυπτογράφηση tweets του Elon Musk στην τιμή του Dogecoin.

  Το αποτέλεσμα: και για τα 47 συμβάντα, υπήρξε άλμα στην τιμή τουλάχιστον 3% μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας. Επομένως, οι επενδυτές του DOGE θα πρέπει να ακολουθούν τον Musk στο Twitter για να είναι σε θέση να αντιδράσουν στα tweets του Dogecoin όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

  Η επιρροή του δισεκατομμυριούχου θα παραμείνει πολύ ισχυρή, σύμφωνα με την πρόβλεψή μας για το Dogecoin. Και το γεγονός ότι ο Musk έχει σοβαρές προθέσεις και υποστηρίζει μακροπρόθεσμα το Dogecoin φαίνεται επίσης από το γεγονός ότι συμμετέχει στο Ίδρυμα Dogecoin μέσω ενός εκπροσώπου.

  Ο Elon Musk είναι μέλος του ιδρύματος Dogecoin
  Ο Elon Musk είναι μέλος του ιδρύματος Dogecoin

  Το Ίδρυμα Dogecoin είναι υπεύθυνο για την τεχνική ανάπτυξη του DOGE και ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του τον Αύγουστο του 2021. Στην πενταμελή συμβουλευτική ομάδα του διοικητικού συμβουλίου περιλαμβάνεται ο Jared Birchall, εκπρόσωπος του Elon Musk.

  Η ανάπτυξη της ευρύτερης αγοράς κρυπτονομισμάτων

  Η εξάρτηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων από τα γεγονότα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής πολιτικής ήταν πολύ μεγάλη το 2022 και αυτό είναι απίθανο να αλλάξει το 2023. Και η πολιτική επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ αποτελεί βασικό παράγοντα για το Bitcoin, το Dogecoin και όλα τα άλλα altcoins.

  Η συσχέτιση της αγοράς κρυπτονομισμάτων με τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο το 2023. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές του DOGE θα πρέπει να παρακολουθούν τα ποσοστά πληθωρισμού στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, καθώς και τις αποφάσεις για τα επιτόκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

  Εάν τα στοιχεία του πληθωρισμού συνεχίσουν να μειώνονται απότομα το 2023, θα μπορούσε να αποφευχθεί μια ύφεση (όπως προβλέπουν πολλοί οικονομολόγοι). Αυτό θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό για την αγορά κρυπτονομισμάτων και το Dogecoin.

  Σε περίπτωση ύφεσης, η επενδυτική όρεξη όλων των επενδυτών σε όλο τον κόσμο θα μειωνόταν σημαντικά, γεγονός που πιθανότατα θα έχει επίσης ισχυρό αρνητικό αντίκτυπο στην τιμή του Dogecoin.

  Ποιες μετρικές είναι λοιπόν σημαντικές; Από τη δική μας άποψη, τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και ο δείκτης δολαρίου (DXY) είναι καθοριστικής σημασίας. Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό δημοσιεύονται μία φορά τον μήνα στις ΗΠΑ.

  Το DXY είναι ένας δείκτης που σταθμίζει το δολάριο έναντι άλλων νομισμάτων. Έχει αντίστροφη συσχέτιση με το Bitcoin, το Dogecoin και την αγορά κρυπτονομισμάτων. Ισχύει ο ακόλουθος κανόνας: αν το DXY πέφτει, το DOGE ανεβαίνει. Εάν το DXY αυξάνεται, οι τιμές της αγοράς κρυπτογράφησης πέφτουν.

  Επί του παρόντος, το DXY βρίσκεται σε ένα ιστορικά σημαντικό επίπεδο στήριξης. Με απλά λόγια, υπάρχουν δύο σενάρια: Εάν το DXY πέσει κάτω από το 101, είναι εξαιρετικά ανοδικό για την πρόβλεψη του Dogecoin. Εάν το DXY αναπηδήσει από τη στήριξη (αυξηθεί), το Dogecoin είναι πιθανό να πέσει. Έτσι, έχετε το νου σας σε αυτό!

  DXY στο TradingView.com
  DXY στο TradingView.com

  Προσαρμογή και νέες εξελίξεις στο Dogecoin

  Όσον αφορά την τεχνική εξέλιξη του Dogecoin, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο “Dogecoin Manifesto”. Το μανιφέστο είναι μια προσπάθεια να αποτυπωθούν όλα όσα θέλει η κοινότητα από το έργο Dogecoin: ένα “νόμισμα του λαού, για τον λαό και από τον λαό”, κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν έναν καφέ ή να πληρώσουν το ενοίκιο.

  Αυτός είναι ο πρώτος πυλώνας του μανιφέστου: Χρησιμότητα και αποδοχή. Ουσιαστικά, όσο μεγαλύτερη η χρησιμότητα, τόσο πιο χρήσιμο- όσο πιο χρήσιμο, τόσο μεγαλύτερη η αποδοχή. Το Dogecoin πρέπει να μετρηθεί με βάση αυτό το αξίωμα το 2023. Εάν υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή, θα αυξηθεί και η τιμή του DOGE.

  Επιπλέον, το ίδρυμα σχεδιάζει να διασφαλίσει τη διαφοροποίηση του δικτύου και να ανοίξει το δρόμο για νέους, ταχύτερους κόμβους.

  Η ασφάλεια της κοινότητας θα αντιμετωπιστεί επίσης με μια προτεινόμενη εφαρμογή Dogecoin Keyring App & SDK. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του Dogecoin να διατηρήσουν το Dogecoin τους, ενώ παράλληλα θα ενσωματώνεται με τα APIs του GigaWallet. Αυτό θα επιτρέψει στις εφαρμογές για κινητά να εκτελούν συναλλαγές Doge χωρίς να κρατούν τα κλειδιά σας – μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για αυτή την εξαιρετικά σημαντική τεχνική αλλαγή.

  Τεχνικός χάρτης πορείας του Dogecoin
  Τεχνικός χάρτης πορείας του Dogecoin

  Επιπλέον, το ίδρυμα συνεργάζεται επίσης με τον Vitalik Buterin (ιδρυτή του Ethereum blockchain) για την ανάπτυξη μιας μοναδικής πρότασης Doge για μια έκδοση “community staking” του Proof of Stake – το χρονοδιάγραμμα είναι επίσης άγνωστο.

  Οποιεσδήποτε τεχνικές αλλαγές έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν θετικά την πρόβλεψη του 2023 για το Dogecoin και να οδηγήσουν την τιμή του DOGE υψηλότερα. Συνεπώς, αυτό είναι ένα ακόμη σημείο που πρέπει να παρακολουθείτε!

  Πρόβλεψη του Dogecoin με τη χρήση τεχνικής ανάλυσης διαγραμμάτων

  Η εξέταση του διαγράμματος 1 εβδομάδας του Dogecoin αποκαλύπτει ότι η τιμή του DOGE απέχει ακόμη πολύ από το ιστορικό υψηλό της στα 0,731578 δολάρια (-87%) στις 8 Μαΐου 2021. Παρ’ όλα αυτά, το DOGE έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2023. Τον Ιανουάριο, η τιμή του DOGE κέρδισε σχεδόν 40%.

  Ακόμα, το διάγραμμα 1 εβδομάδας αποκαλύπτει ότι η DOGE έχει πολλές δυνατότητες ανόδου. Από την άποψη της ανάλυσης διαγράμματος, για να ξεφύγει από την πτωτική τάση – στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται η τιμή του Dogecoin – η τιμή πρέπει να γράψει ένα νέο υψηλότερο υψηλό.

  Αυτό σημαίνει ότι το DOGE πρέπει να διασπάσει το υψηλό των τελών Οκτωβρίου στα 0,1560 δολάρια για να ξεκινήσει μια αλλαγή τάσης. Μόνο τότε, η DOGE μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ανοδική” από τεχνική άποψη. Αυτό σημαίνει ότι τώρα εξακολουθεί να είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε Dogecoin.

  Μια ανάλυση με τη χρήση των υποχωρήσεων Fibonacci δείχνει ότι το επίπεδο τιμών των 0,2171 δολαρίων (23,6% Fibonacci) είναι το επόμενο σημαντικό εμπόδιο. Σε αυτό το επίπεδο τιμών, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε σημαντικές πιέσεις πώλησης και υποχώρηση.

  Μετά από μια ενοποίηση, το επίπεδο τιμών των $0,3208 στο 38,2% Fibonacci θα είναι ο επόμενος στόχος. Η τελευταία μαζική αντίσταση πριν από ένα νέο ιστορικό υψηλό είναι πιθανό να βρίσκεται στα 0,60 δολάρια (78,6% Fibonacci).

  Πρόβλεψη Dogecoin
  Πρόβλεψη Dogecoin

  Αρνητική πρόβλεψη Dogecoin 2023

  Σε ένα πτωτικό σενάριο για το Dogecoin, το μνημονικό νόμισμα αποτυγχάνει να διασπάσει το επίπεδο τιμών των $0,1560 το 2023. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους που θα πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά:

  • Ολόκληρη η αγορά κρυπτονομισμάτων υποφέρει από τους μακροοικονομικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Ο Elon Musk δεν υποστηρίζει πλέον το Dogecoin.
  • Η προσαρμογή του DOGE καθυστερεί. Δεν υπάρχουν περιπτώσεις χρήσης.
  • Το νόμισμα-μνημείο χάνει την κοινότητα των οπαδών του και διολισθαίνει όλο και πιο χαμηλά στην κατάταξη των 50 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με βάση το κεφάλαιο αγοράς.

  Ενώ ο πρώτος λόγος δεν αποτελεί πρόβλημα μακροπρόθεσμα (θα έρθουν καλύτερες εποχές), οι τρεις τελευταίοι λόγοι αποτελούν σοβαρά προβλήματα που θα πρέπει να σας σημάνουν συναγερμό.

  Πρόβλεψη για το Dogecoin 2025

  Το έτος 2025 βρίσκεται ακόμη στο μακρινό μέλλον, οπότε είναι δύσκολο να γίνει ακριβής πρόβλεψη για το Dogecoin. Κατ’ αρχήν, η ανάλυσή μας για το έτος 2023 ισχύει και για το 2025. Παρόμοιοι παράγοντες θα είναι σημαντικοί.

  Το μνημονικό νόμισμα πρέπει να βρει την αποδοχή του mainstream – μόνο τότε μπορεί να αυξηθεί η τιμή του DOGE.

  Το 2025, τα μακροοικονομικά γεγονότα και η υποστήριξη από γνωστές προσωπικότητες (όπως ο Elon Musk) και μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες (όπως το Twitter) είναι επίσης πιθανό να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της τιμής.

  Ωστόσο, εάν το γενικό ενδιαφέρον για το Dogecoin μειωθεί και πάλι και ο Musk τερματίσει επίσης την υποστήριξή του, η αρνητική πρόβλεψη θα μπορούσε να επαληθευτεί. Αν ναι, μένει να δούμε αν η κοινότητα του Dogecoin θα αποδεκατιστεί σημαντικά. Εάν ναι, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο σήμα πώλησης.

  Παρακολουθήστε αυτό: Μπορεί να είναι χρήσιμο να παρατηρήσετε την κατάταξη των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Εάν το Dogecoin υποχωρήσει στην κατάταξη από την τρέχουσα 9η θέση του, αυτό θα έδειχνε σχετική αδυναμία σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα – κάτι που μπορεί να αποτελέσει ισχυρή ένδειξη.

  Πρόβλεψη για το Dogecoin 2030

  Η πραγματοποίηση μιας πρόβλεψης για το Dogecoin για το έτος 2030 είναι ακόμη πιο δύσκολη και στην πραγματικότητα αδύνατη. Όποιος ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει την τιμή του Dogecoin το 2030, λέει ψέματα. Πάρα πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο στο κατά πόσον το DOGE θα είναι επιτυχημένο και θα αυξηθεί η τιμή του.

  Καθοριστικής σημασίας θα είναι η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων γενικότερα στην επικρατούσα τάση. Το κατά πόσον η κοινότητα του Dogecoin, τόσο οι επενδυτές όσο και οι προγραμματιστές, είναι αρκετά ισχυρή για να καταστήσει το νόμισμα-μνημόνιο, επιτυχημένο, μένει να το δούμε τα επόμενα χρόνια.

  Είναι ο Elon Musk ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του Dogecoin;

  Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο μέσα στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων που μπορεί να επηρεάσει μαζικά την πρόβλεψη του Dogecoin: Είναι ο Elon Musk ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του Dogecoin;

  Επισήμως, το μεγαλύτερο πορτοφόλι Dogecoin ανήκει στην αμερικανική πλατφόρμα συναλλαγών Robinhood. Κατέχει 33,56 δισεκατομμύρια DOGE τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δηλαδή περίπου το 25% της συνολικής προσφοράς.

  Και η πέμπτη μεγαλύτερη διεύθυνση πορτοφολιού πιθανολογείται επίσης ότι ανήκει στον Elon Musk, καθώς η πρώτη αναφερόμενη διεύθυνση έχει ήδη στείλει αρκετές συναλλαγές σε αυτήν. Είναι αξιοσημείωτο ότι η πέμπτη μεγαλύτερη διεύθυνση κατέχει επίσης το 3,24% του συνόλου του Dogecoin.

  Οι μεγαλύτερες διευθύνσεις Dogecoin. Πηγή: ΕΛ: BitInfoCharts

  Παρόλο που δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι διευθύνσεις ανήκουν στον Musk, υπάρχουν ακόμα κάποιες εικασίες που παραπέμπουν σε αυτό. Η φήμη κυκλοφορεί στην κοινότητα των κρυπτογράφων εδώ και αρκετό καιρό.

  Οι εικασίες αυτές οδήγησαν ακόμη και σε μήνυση του Elon Musk σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Τον Ιούνιο, οι επενδυτές κατέθεσαν αγωγή ισχυριζόμενοι ότι ο Musk και οι εταιρείες του Tesla Inc, SpaceX και Boring Co χειραγώγησαν την τιμή του Dogecoin. Η αγωγή ζητά αποζημίωση ύψους 258 εκατομμυρίων δολαρίων.

  Τι στοιχεία και αποδείξεις υπάρχουν λοιπόν ότι η πλουσιότερη διεύθυνση Dogecoin είναι ο Elon Musk και όχι η αμερικανική πλατφόρμα συναλλαγών Robinhood;

  Επειδή οι διευθύνσεις ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχείς εισροές και εκροές. Ωστόσο, η μυστηριώδης διεύθυνση DOGE παρουσιάζει πολύ άτυπη συμπεριφορά, με πολύ λίγες συναλλαγές, γεγονός που εγείρει το ερώτημα αν πρόκειται πράγματι για διεύθυνση της Robinhood.

  Ως εκ τούτου, η εταιρεία ανάλυσης on-chain “Lookonchain” διερεύνησε την προέλευση της μεγαλύτερης διεύθυνσης Dogecoin στις αρχές Νοεμβρίου 2022. Η ανάλυση αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του DOGE απέκτησε τα νομίσματα σε μεγάλες ποσότητες μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου, συνολικά 41 δισεκατομμύρια DOGE αξίας 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων εκείνη τη στιγμή.

  Τα DOGE από την τρέχουσα μεγαλύτερη διεύθυνση προήλθαν από πέντε άλλες διευθύνσεις, με το μεγαλύτερο μερίδιο να προέρχεται από μια διεύθυνση που προηγουμένως πιστεύεται ότι ανήκε στον Elon Musk. Αυτή η διεύθυνση τερμάτισε τη συσσώρευση DOGE μία ημέρα πριν ο Elon Musk τουιτάρει στις 10 Φεβρουαρίου 2021 ότι είχε αγοράσει Dogecoins για τον γιο του.

  Μια άλλη υποτιθέμενη ένδειξη είναι το ποσό των Dogecoin που αγόρασε μία από τις διευθύνσεις τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή: τρεις φορές 28,061971 DOGE. Κατά σύμπτωση, αυτή η ημερομηνία – 28 Ιουνίου 1971 – είναι τα γενέθλια του Elon Musk.

  Το αν η θεωρία είναι αληθινή δεν μπορεί να ελεγχθεί οριστικά. Αλλά αν είναι αληθινή, τότε ο Elon Musk θα είναι ακόμη πιο σημαντικός για την πρόβλεψη του Dogecoin από ότι υποτίθεται.

  Πώς μπορώ να αγοράσω Dogecoin στην Ελλάδα;

  Αν θέλετε να αγοράσετε Dogecoin στην Ελλάδα, θα πρέπει να βρείτε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ή έναν χρηματιστή που έχει το νόμισμα meme σε προσφορά. Δεν προσφέρουν όλα τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων το DOGE, αλλά πολλά προσφέρουν. Από εκεί και πέρα, πρέπει να πάρετε μια βασική απόφαση σχετικά με το “πώς να αγοράσετε Dogecoin;”

  • Αγοράστε το Dogecoin στην αγορά spot.
  • Να κερδοσκοπήσετε στην τιμή του Dogecoin με ένα CFD.
  • Να εμπορεύεστε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Dogecoin ή περιθώριο κέρδους.

  Ανάλογα με την απόφασή σας για το πώς να αγοράσετε Dogecoin, διαφορετικά χρηματιστήρια ή μεσίτες μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Βασικά, πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσετε αν θέλετε να αποκτήσετε το Dogecoin (DOGE) ή αν θέλετε απλώς να κερδίσετε χρήματα από τη διαπραγμάτευση με τη χρήση ενός χρηματοοικονομικού προϊόντος που βασίζεται στο DOGE.

  Σας συνιστούμε να αγοράσετε “πραγματικό” Dogecoin μέσω της Kriptomat. Αυτό δεν είναι μόνο εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο, αλλά είναι επίσης μία από τις φθηνότερες επιλογές. Αν θέλετε να κερδοσκοπήσετε σε μια αυξανόμενη και μειούμενη τιμή του Dogecoin, σας προτείνουμε CFDs, με την Plus500 να είναι η κορυφαία σύστασή μας.

  Καλύτερα ανταλλακτήρια Bitcoin

  Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

  Ισχύουν όροι

  *86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD.

  Η διαφορά μεταξύ ενός CFD και της διαπραγμάτευσης spot

  Ένα CFD είναι ένα συμβόλαιο του οποίου η αξία εξαρτάται από την εξέλιξη της τιμής του DOGE. Έτσι, δεν έχετε στην κατοχή σας το πραγματικό κρυπτονόμισμα, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξέλιξη της τιμής χωρίς κανένα ρίσκο.

  Τα CFD έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη ακόμη και αν η τιμή πέσει – πουλώντας το Dogecoin short.

  Επιπλέον, σε σύγκριση με την αγορά DOGE στην αγορά spot, τα CFDs σας δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μόχλευση. Με απλά λόγια, μπορείτε να συναλλάσσεστε με διπλάσια αξία από την αξία της κατάθεσής σας (μόχλευση 1:2).

  Ένα απλό παράδειγμα: Εάν καταθέσετε 1.000 ευρώ, μπορείτε να συναλλάσσεστε πλασματικά με 2.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν η DOGE αυξηθεί κατά 10%, θα έχετε κέρδος όχι μόνο 100 EUR, αλλά 200 EUR. Ωστόσο, ο κίνδυνος είναι ότι η ζημία μπορεί επίσης να διπλασιαστεί.

  Αν θέλετε να αγοράσετε Dogecoin στην αγορά spot, θα πρέπει να το κάνετε σε έναν χρηματιστή ή ένα ανταλλακτήριο που έχει το χαμηλότερο δυνατό κόστος και μια απλή διεπαφή χρήστη. Η πρώτη μας επιλογή είναι η Kriptomat. Ο χρηματιστής διαθέτει ένα εξαιρετικά απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη (επίσης βέλτιστο για αρχάριους), ρυθμίζεται πλήρως στην Ευρώπη και έχει χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών για την ιδιαίτερα συνιστώμενη υπηρεσία του.

  Πού να αγοράσετε Dogecoin στην Ελλάδα;

  Η επιλογή των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων για το Dogecoin είναι τεράστια. Οι διαφορές μεταξύ των ανταλλακτηρίων και των χρηματιστών μπορεί να είναι εξίσου μεγάλες όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών, τα τέλη, την υποστήριξη πελατών και την κυβερνητική ρύθμιση.

  Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να αγοράσετε Dogecoin. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε μια επισκόπηση των καλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων από την εμπειρία μας.

  Καλύτερα ανταλλακτήρια Bitcoin

  Η κορυφαία σύστασή μας

  250+ κρυπτονομίσματα

  Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό (στα ελληνικά)

  Ισχύουν όροι
  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.
  Πάνω από 450 κρυπτονομίσματα   
  Spot trading με 0 χρέωση (maker/ taker)
  Προωθητικές ενέργειες & μπόνους εγγραφής
  Ισχύουν όροι
  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  350+ κρυπτονομίσματα

  spot και futures market

  Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

  Ισχύουν όροι
  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Καλύτερος χρηματιστής CFD για συναλλαγές

  2.800 διαφορετικά CFDs, 18 κρυπτονομίσματα

  Χαμηλό spread σε σύγκριση

  *86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD.

  Ο καλύτερος Broker στην Ευρώπη

  Πάνω από 80 κρυπτονομίσματα

  Συγκριτικά χαμηλές χρεώσεις

  Ισχύουν όροι
  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Αν δεν είστε σίγουροι “πώς να αγοράσετε Dogecoin”, σας έχουμε μια συμβουλή:

  • Εάν είστε αρχάριος ή θέλετε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα, σας συνιστούμε να αγοράσετε Dogecoin στην αγορά spot – στην Kriptomat.
  • Εάν έχετε εμπειρία με χρηματοοικονομικά προϊόντα και θέλετε να κάνετε ενεργές συναλλαγές, η διαπραγμάτευση CFD στην Plus500 είναι μια πολύ καλή επιλογή.
  Καλύτερα ανταλλακτήρια Bitcoin

  Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

  Ισχύουν όροι

  Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

  Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

  Ισχύουν όροι

  *86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD.

  Τα καλύτερα ανταλλακτήρια για την αγορά Dogecoin στην Ελλάδα

  Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις σχετικά με την αγορά Dogecoin; Μην ανησυχείτε.

  Έχουμε δημιουργήσει λεπτομερείς οδηγούς και αξιολογήσεις για τα συνιστώμενα από εμάς ανταλλακτήρια και χρηματιστές κρυπτονομισμάτων, εξηγώντας ακριβώς πώς να αγοράσετε Dogecoin και εξετάζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε πλατφόρμας συναλλαγών:

  Τι είναι το Dogecoin;

  Το Dogecoin (DOGE) είναι ένα νόμισμα μιμίδιο που κυκλοφόρησε το 2013. Αν και ξεκίνησε ως διασκέδαση και δεν είχε καμία πραγματική περίπτωση χρήσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, το κρυπτονόμισμα απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα. Η μασκότ του κρυπτονομίσματος είναι ένα Shiba Inu, μια δημοφιλής ράτσα σκύλου στην Ιαπωνία.

  Η μασκότ του Dogecoin: ένα Shiba Inu

  Οι δημιουργοί του DOGE είναι οι Jackson Palmer και Billy Markus, οι οποίοι δημιούργησαν το altcoin το 2013. Το Dogecoin (DOGE) είναι ένα λεγόμενο “meme coin”, δηλαδή ένα κρυπτονόμισμα χωρίς πραγματική περίπτωση χρήσης (τουλάχιστον στην αρχή).

  Σύμφωνα με τον συνιδρυτή Jackson Palmer, το Dogecoin σχεδιάστηκε αρχικά ως αστείο. Ο πρώην υπάλληλος της Adobe δήλωσε σε ένα βίντεο στο YouTube: “Περάσαμε μερικές ημέρες στην αρχή με καταιγισμό ιδεών για το πώς να κάνουμε αυτό το νόμισμα όσο το δυνατόν πιο γελοίο”.

  Ποια είναι η διαφορά του Dogecoin από το Bitcoin;

  Το Dogecoin είναι ένα hard fork του Luckycoin, το οποίο είναι ένα hard fork του Litecoin (LTC), το οποίο με τη σειρά του δημιουργήθηκε από ένα hard fork από το Bitcoin (BTC). Δεδομένου ότι το BTC βρίσκεται στην αρχή της αλυσίδας διακλάδωσης, ο πηγαίος κώδικας έχει ορισμένες ομοιότητες με το Bitcoin.

  Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές, για παράδειγμα, στην αλγοριθμική νομισματική πολιτική του νομίσματος. Είναι αλήθεια ότι το DOGE σχεδιάστηκε αρχικά ως αποπληθωριστικό κρυπτονόμισμα – όπως το Bitcoin. Το 2014, ωστόσο, η νομισματική πολιτική άλλαξε σε πληθωριστικό ρυθμό. Έκτοτε, δημιουργούνται 10.000 DOGE ανά μπλοκ, χωρίς όριο (όπως με το Bitcoin = 21 εκατομμύρια).

  Σε αντίθεση με το Bitcoin, ο χρόνος μπλοκ του Dogecoin είναι περίπου ένα λεπτό και όχι 10 λεπτά.

  Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

  Τι είναι το Dogecoin (DOGE);

  Το Dogecoin (DOGE) είναι το πρώτο νόμισμα μιμίδιο. Πρόκειται για κρυπτονομίσματα που δημιουργήθηκαν μόνο για διασκέδαση.

  Ποια είναι η πρόβλεψη του Dogecoin για το 2023;

  Το Dogecoin είναι μια εξαιρετικά κερδοσκοπική επένδυση – ακόμη πιο ευμετάβλητη από άλλα κρυπτονομίσματα. Δεδομένου ότι το νόμισμα meme έχει μια μεγάλη κοινότητα οπαδών, μπορεί πάντα να υπάρχουν διακυμάνσεις των τιμών. Μπορείτε να διαβάσετε την πρόβλεψή μας σε αυτό το άρθρο.

  Είναι ο Elon Musk ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του Dogecoin;

  Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο Elon Musk είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος του Dogecoin με τουλάχιστον 25% του συνόλου του DOGE. Ωστόσο, πρόκειται μόνο για εικασίες, δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί η θεωρία.

  Πώς να αγοράσετε Dogecoin στην Ελλάδα;

  Το Dogecoin είναι διαθέσιμο για αγορά στα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και μεσίτες που είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα που δεν είναι απάτη, ρυθμίζεται και έχει χαμηλές χρεώσεις.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *