Ο Elon Musk, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει για νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, παρουσίασε αστειευόμενος έναν σκύλο ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, στέλνοντας τις τιμές των Dogecoin, Shiba Inu και Floki στα ύψη. Κατά την ώρα του Τύπου, και τα τρία νομίσματα μιμιδιών σημείωσαν σημαντική άνοδο τιμών, με το DOGE να έχει αυξηθεί κατά 5,6%, το Shiba Inu κατά 4,1% και το FLOKI κατά 31%.

“Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter είναι καταπληκτικός”, έγραψε ο Musk, κοινοποιώντας μια εικόνα ενός σκύλου Shiba Inu που κάθεται πίσω από ένα γραφείο φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ με τη λέξη CEO. Πάνω στο γραφείο υπάρχει ένα συμβόλαιο από το Twitter, όπου διακρίνεται η θέση “Διευθύνων Σύμβουλος”, το όνομα “Φλόκι” και μια υπογραφή με τη μορφή αποτυπώματος πατούσας.

Σε ένα επόμενο tweet, ο Musk έγραψε επίσης: “Τόσο πολύ καλύτερα από εκείνον τον άλλο τύπο”, στο οποίο ο δημιουργός του Dogecoin Billy Markus απάντησε: “Υποθέτω ότι ήταν ο μόνος αρκετά τρελός για να αναλάβει τη δουλειά”. Ο Musk απάντησε στο σχόλιο του Shibetoshi Nakamoto, γράφοντας με ένα κλείσιμο του ματιού: “Είναι τέλειος για τη δουλειά”.

Ο ιδρυτής του Dogecoin απάντησε αστειευόμενος: “Διασκεδάζω τόσο πολύ με τη σκέψη ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης γράφουν hit pieces για ένα σίμπα ινού και τις αμφισβητήσιμες ηγετικές του αποφάσεις”.

Ο Elon Musk ακολούθησε αυτά τα tweets με άλλα δύο. Το πρώτο δείχνει τον σκύλο Shiba Inu με προφανείς ισολογισμούς. Ο Musk σχολίασε: “Είναι πολύ καλός με τους αριθμούς!”. Το δεύτερο δείχνει τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter με μια στολή που θυμίζει τον Steve Jobs, με τον Musk να προσθέτει ότι έχει στυλ.

 

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter θα είναι φιλικός προς το Dogecoin και το Shiba Inu;

Τα tweets έρχονται σε μια εποχή που ο Elon Musk αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερες πιέσεις από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για τις ενέργειές του και την ξεκάθαρη στάση του σχετικά με την ελευθερία του λόγου. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο Musk δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από CEO του Twitter μόλις βρει κάποιον που θα μπορέσει να κρατήσει την πλατφόρμα “ζωντανή”.

Τότε, ο Musk ισχυρίστηκε ότι το Twitter οδεύει προς την πτώχευση και ότι ο νέος CEO θα αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο. Ωστόσο, παρά την πτώση των διαφημιστικών εσόδων, ο Μασκ υποστήριξε πρόσφατα ότι η εταιρεία δεν κινδυνεύει πλέον, καθώς βρίσκεται “σε καλό δρόμο για το “break-even”.

Τα πρόσφατα tweets του θα μπορούσαν ενδεχομένως να υποδηλώνουν ότι ο Musk μπορεί να έχει βρει διάδοχο, αν και αυτό είναι καθαρή εικασία σε αυτό το σημείο. Ο δισεκατομμυριούχος θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τις εικόνες Shiba Inu ως έναν διασκεδαστικό τρόπο για να ολοκληρώσει την είδηση πριν από μια επίσημη ανακοίνωση.

Το αν η προκατάληψη προς το Dogecoin, το Shiba Inu ή το Floki ήταν προϋπόθεση για τη θέση μπορεί επίσης μόνο να υποτεθεί. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Musk δεν ανεβάζει μόνο την τιμή του Dogecoin με τα tweets του αυτή τη φορά, αλλά και του Shiba Inu και του FLOKI.

Η αύξηση της τιμής του SHIB ενδέχεται να προέρχεται από το γεγονός ότι ο επικεφαλής προγραμματιστής Shytoshi Kusama απάντησε επίσης στο tweet του Musk με μια χαμογελαστή φατσούλα. Εν τω μεταξύ, το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου “Floki” είναι μια ευπρόσδεκτη αιτία για συσπείρωση για την κοινότητα των νομισμάτων meme.

Την ώρα του Τύπου, η τιμή του Dogecoin βρισκόταν στα 0,0846 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Patricia Hellinger / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη