Ο δημιουργός του νομίσματος meme Shiba Inu, το οποίο έχει γνωρίσει τεράστια δημοτικότητα και προσοχή στον κόσμο της κρυπτογράφησης, παραμένει ανώνυμος από τη δημιουργία του. Ωστόσο, τα πρόσφατα ευρήματα των διευθυντών της Coinbase έριξαν φως στην ταυτότητα του δημιουργού, γνωστού ως Ryoshi.

Ο διευθυντής ανακάλυψε έναν λογαριασμό OpenSea που συνδέεται με τη διεύθυνση του Kusama και είχε ένα ενδιαφέρον όνομα, το “Alameda”, το οποίο θα μπορούσε να συνδέεται με τον ιδρυτή του SHIB. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα του Ryoshi.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο λογαριασμός OpenSea συνδεόταν με μια διεύθυνση κατάθεσης Bitkub όπου ο ιδρυτής της Shiba Inu κατέθεσε χρήματα δύο φορές το 2020 και το 2021. Αυτές οι πληροφορίες επέτρεψαν στον διευθυντή να συνδέσει τον ανώνυμο ιδρυτή με το δικό του προφίλ με την ονομασία “Alameda”.

Περισσότερες αποδείξεις για τον ιδρυτή του Shiba Inu

Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο ο ιδρυτής της SHIB θα έπαιρνε την ονομασία OpenSea της Alameda το 2020 παραμένει ασαφής. Μπορεί απλώς να πρόκειται για μια περίπτωση που ο ιδρυτής “κάνει κατάληψη για τα μιμίδια”.

Επιπλέον, πρόσφατες ειδήσεις από τους διευθυντές της Coinbase αποκάλυψαν ότι ο μεγαλύτερος αγρότης Shiba Inu ξεσκέπασε 107 εκατομμύρια δολάρια της SHIB στις 27 Οκτωβρίου 2021 και τα έστειλε στις FTX, Huobi, Binance και OKX. Αυτό συνέπεσε με την επέκταση των δράστες SHIB από την FTX, η οποία είχε στενούς δεσμούς με την Alameda.

Ως αποτέλεσμα, η τιμή του SHIB άρχισε αμέσως να πέφτει κατακόρυφα, χωρίς να ανακάμψει ποτέ. Ενώ η ταυτότητα του Ryoshi παραμένει ένα μυστήριο, τα πρόσφατα ευρήματα έχουν προκαλέσει περιέργεια και εικασίες στην κοινότητα των κρυπτογράφων.

Η άνοδος των νομισμάτων μιμιδίων όπως το Shiba Inu έχει ξεκινήσει μια νέα τάση στην αγορά, όπου ανώνυμοι προγραμματιστές άρχισαν να δημιουργούν νομίσματα και μάρκες με θέμα το σκυλί που με κάποιο τρόπο αναπαράγουν αυτό που έκανε ο Shib. Ωστόσο, κανένα από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που δημιουργήθηκαν πρόσφατα δεν αναπαρήγαγε την επιτυχία του Shiba Inu.

Προτεινόμενη εικόνα από: BitPay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη