Η COTI ανακοίνωσε σήμερα στο Twitter την έναρξη λειτουργίας του DJED στο mainnet του Cardano: “Djed is LIVE!!!” και δήλωσε περαιτέρω:

“Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο προετοιμασίας και ανάπτυξης και μετά από μια επιτυχημένη επιθεώρηση ασφαλείας, είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι το Djed, το over-collateralized stablecoin στο Cardano, είναι πλέον live στο mainnet”, ανέφερε η COTI.

Το Cardano αποκτά το πρώτο του stablecoin

Σύμφωνα με την COTI, η κυκλοφορία του Djed στο mainnet του Cardano προαναγγέλλει μια νέα εποχή για τα stablecoins. Το Djed είναι υπερκαλυμμένο κατά 400% – 800%, με ένα μοναδικό Proof of Reserve για την προστασία της αξίας του από διάφορα σενάρια της αγοράς.

Συγκεκριμένα, το stablecoin είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ (USD), υποστηριζόμενο από το ADA ως βασικό νόμισμα, ενώ το SHEN χρησιμοποιείται ως αποθεματικό νόμισμα. Εάν η αναλογία αποθεματικού πέσει κάτω από το 400%, το πρωτόκολλο σταματά να καίει SHEN και να κόβει νέο DJED.

Όταν η αναλογία αποθεμάτων ξεπεράσει το 800%, οι χρήστες δεν επιτρέπεται πλέον να κόβουν SHEN. Ωστόσο, η COTI ανακοίνωσε ότι οι χρήστες εξακολουθούν να επιτρέπεται να κόβουν και να καίνε το αλγοριθμικό σταθερό νόμισμα όταν η αναλογία αποθεμάτων υπερβαίνει το 800%.

Η DJED εισάγεται στα χρηματιστήρια

Η COTI ανακοίνωσε επίσης ότι το DJED είναι πλέον διαθέσιμο σε αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια που βασίζονται στην Cardano, όπως τα WingRiders, MinSwap και MuesliSwap. Επιπλέον, ο εκδότης stablecoin επιβεβαίωσε ότι το Bitrue με έδρα τη Σιγκαπούρη θα είναι το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που θα εισαγάγει τόσο το DJED όσο και το SHEN.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Cardano (ADA) βρισκόταν στα 0,391 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από: Michael Fortsch / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη