Ο Charles Hoskinson, ιδρυτής του Cardano και διάσημος επιχειρηματίας κρυπτογράφησης, ανακοίνωσε την έναρξη του mainnet του Lace, μιας ελαφριάς πλατφόρμας πορτοφολιού για το Cardano Input Output Global (IOG).

Ο επίσημος χειρισμός του πορτοφολιού στο Twitter ανακοίνωσε πρώτος την κυκλοφορία του Lace. Μια ώρα αργότερα, ο ιδρυτής της Cardano αντέδρασε στην ανάρτηση, λέγοντας:

Το IOG μοιράστηκε επίσης την εξέλιξη:

Η κυκλοφορία του Lace στο mainnet έρχεται μετά από μήνες δοκιμών beta και ανατροφοδότησης από τα μέλη του οικοσυστήματος Cardano, ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Το Lace είναι το πρώτο εγγενές πορτοφόλι για το οικοσύστημα Cardano. Αναπτύχθηκε από τον βραχίονα έρευνας και ανάπτυξης της Cardano, την Input Output Global (IOG).

Χαρακτηριστικά του νέου πορτοφολιού Cardano

Το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το MetaMask και το Trust Wallet, ειδικά ένα πρόγραμμα περιήγησης web3. Ωστόσο, η κύρια εστίαση του Lace είναι να παρέχει στους λάτρεις της ADA άμεση πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) που βασίζονται στην Cardano.

Μέσω του Lace, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των ADA, των NFTs που βασίζονται στην Cardano και άλλων tokens. Εκτός από την αποστολή και τη λήψη περιουσιακών στοιχείων που βασίζονται στην Cardano, οι χρήστες μπορούν επίσης να στοιχηματίζουν τα ADA tokens τους χρησιμοποιώντας το Lace, συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια του δικτύου.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “δέσμης συναλλαγών”, οι χρήστες μπορούν να στείλουν πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία σε διαφορετικές διευθύνσεις σε μία συναλλαγή. Η λειτουργία αυτή βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν κόστος, καθώς θα πρέπει να καταβάλλουν μόνο ένα πενιχρό τέλος για κάθε συναλλαγή δέσμης.

Προς το παρόν, η Lace είναι διαθέσιμη μόνο ως επέκταση του προγράμματος περιήγησης. Η ομάδα κάνει επί του παρόντος σχέδια για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής desktop για το πορτοφόλι. Η ομάδα δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τα σχέδια για την κυκλοφορία του σε κινητά τηλέφωνα.

Παρά το υπάρχον χαρακτηριστικό του πορτοφολιού, οι προγραμματιστές του Lace έχουν ανακοινώσει σχέδια για την ανάπτυξη ανταλλαγών εντός του πορτοφολιού, dApp store, ράμπες μετατροπής από fiat σε κρυπτογραφία και πολυ-μεταβίβαση σε μελλοντικές εκδόσεις.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Cardano διαπραγματευόταν στα 0,3949 δολάρια.

Προτεινόμενη εικόνα από Kanchanara / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη