Ο Shytoshi Kusama, ο επικεφαλής προγραμματιστής του Shiba Inu, αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του Shibarium, του πολυαναμενόμενου δικτύου επιπέδου 2. Τα σχόλια του Kusama ήταν ως απάντηση στη ραγδαία αυξανόμενη ζήτηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας της beta έκδοσης.

“Ακόμα κι εγώ έχω κουραστεί να σιωπώ, οπότε ας μιλήσουμε σύντομα γι’ αυτό”, δήλωσε ο Kusama απαντώντας στην ερώτηση ενός μέλους της κοινότητας στην ομάδα Shiba Inu Telegram σχετικά με το αν το Shibarium έρχεται σύντομα. Ένας άλλος χρήστης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη μιας σταθερής ημερομηνίας για την έναρξη λειτουργίας του δικτύου.

Κανένα δώρο για τους επενδυτές Shiba Inu για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σε απάντησή του, ο Kusama σημείωσε ότι δεν μπορεί να δώσει μια σταθερή ημερομηνία επειδή η έναρξη του δικτύου δεν είναι ένας διακόπτης on/off. “Θέλετε μια ακριβή ημερομηνία, όχι…. Δεν έχω μία…”.

Σύμφωνα με τη Lucie, γνωστό μέλος της κοινότητας Shiba Inu, η ανάπτυξη της λύσης επιπέδου 2 μπορεί να είναι αρκετά τρομακτική, δεδομένων των πολλών πιθανών πλεονεκτημάτων του Shibarium, τα οποία περιλαμβάνουν έναν ενσωματωμένο μηχανισμό καύσης, και μια βιαστική προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε “προσωρινή επιτυχία”.

Επαίνεσε τον Kusama και την ομάδα ανάπτυξης που “βάζουν την ασφάλεια πάνω από την προσωρινή επιτυχία για να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους”.

Τα πρόσφατα σχόλια του Kusama ήρθαν την ώρα που οι φήμες έλεγαν ότι η ημερομηνία εκτόξευσης θα μπορούσε να είναι η 14η Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο αναλυτής Garid σημείωσε ότι τα σχόλια σημαίνουν ότι η κυκλοφορία στις 14 Φεβρουαρίου είναι εξαιρετικά απίθανη.

Στις 10 Φεβρουαρίου, το “Shib Dream”, μια λαβή Twitter με γνώμονα την κοινότητα που ασχολείται με ενημερώσεις σχετικά με το Shiba Inu, αποκάλυψε ότι οι φήμες υποδηλώνουν ότι η κυκλοφορία της beta ή της τεκμηρίωσης του Shibarium θα μπορούσε να γίνει στις 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το Shib Dream, αυτές οι εικασίες πυροδοτήθηκαν από τυχαίες υποδείξεις του Kusama. Για παράδειγμα, σε ένα κείμενο στο βιογραφικό του στο Twitter, ο Kusama άφησε να εννοηθεί ότι βρισκόταν στην αίθουσα καταστάσεων. Ο όρος στην πολιτική σημαίνει ένα δωμάτιο σε ένα κυβερνητικό κτίριο όπου οι υπεύθυνοι παίρνουν μια σοβαρή απόφαση — υποτίθεται ότι το Shibarium.

Λίγο αργότερα, πρόσθεσε ένα κείμενο που έδειχνε το Shibarium σε ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς. Αυτά τα κείμενα προστέθηκαν στο βιογραφικό του προγραμματιστή στα τέλη του περασμένου μήνα και παρόλο που αφαιρέθηκαν όταν ξεκινήσαμε να δημοσιεύουμε, αρκετοί υποστηρικτές τα ερμήνευσαν ως ενδείξεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Shibarium.

Εν μέσω αυτών των εικασιών και των προσδοκιών, το Unification Foundation – το έργο blockchain που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Shibarium – ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση στο blog στις 3 Φεβρουαρίου ότι η καθυστέρηση στην έναρξη του δικτύου οφειλόταν στις εργασίες για την ανάπτυξη της λύσης Oracle of Oracles (OoO), την οποία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για το Shibarium.

Την ώρα του τύπου, η τιμή του Shiba Inu βρισκόταν στα 0,00001257 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 3% τις τελευταίες 24 ώρες.

Προτεινόμενη εικόνα από: LeandroDeCarvalho / Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη