Litebit
8.3

Litebit

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη
Εγγραφείτε τώρα
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.
Home » Litebit

Κριτική Litebit [Ελληνική Έκδοση 2023]

Το Litebit.eu απέχει παρασάγγας από το να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών στον κόσμο, αλλά στην Ευρώπη είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο εδραιωμένους brokers με αποκλειστική ειδίκευση στα κρυπτονομίσματα. 

Λόγω της μακράς ιστορίας του, το Litebit έχει ήδη υποβληθεί σε πολλά stress tests – π.χ. έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία τεράστιες ροές χρηστών στο bull market στα τέλη του 2017, αλλά άντεξε και περισσότερα από δύο bear markets. 

Η πλατφόρμα απευθύνεται αποκλειστικά σε Ευρωπαίους πελάτες. Με πάνω από 800.000 πελάτες επί του παρόντος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους brokers κρυπτονομισμάτων στην ευρωπαϊκή αγορά. Εμείς αποτελούμε έναν ικανοποιημένο πελάτης εδώ και πολλά χρόνια και θα προτείναμε το Litebit.eu ξανά και ξανά με χαρά. 

Στην κριτική μας για το Litebit, εξετάζουμε πόσο ευνοϊκές είναι οι αμοιβές στο ανταλλακτήριο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, αν είναι ασφαλές, ποια κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα. Επιπλέον, θα σας δείξουμε πώς να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα.

Κριτική Litebit: Μία από τις καλύτερες επιλογές για αγορά κρυπτονομισμάτων 

Το Litebit είναι μία από τις κορυφαίες προτάσεις μας για την αγορά κρυπτονομισμάτων . Θέλετε να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum ή ακόμα και Ripple (XRP) και να το κρατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (“HODL”): 1 έτος, 2 χρόνια ή και περισσότερο, τότε το Litebit είναι η σωστή επιλογή για εσάς! 

Στο Litebit.eu αγοράζετε μόνο “πραγματικό” Bitcoin (BTC) και άλλα κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, είναι η κορυφαία πρότασή μας για traders που δεν θέλουν να συναλλάσσονται αλλά θεωρούν το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα ως μακροπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο ή ακόμα και ως συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. 

Λόγω της ιδιαίτερα εύχρηστης διεπαφής χρήστη, το Litebit είναι επίσης ιδανικό για αρχάριους. Δεδομένου ότι το Litebit ήταν πάντα πρωτοπόρο στο listing κρυπτονομισμάτων που κυριαρχούσαν στις «τάσεις» και τα «διαφημιστικά», θα βρείτε όλα τα altcoins που επιθυμεί η καρδιά σας. Τη στιγμή της σύνταξης του κειμένου, υπήρχαν περισσότερα από 85 κρυπτονομίσματα στην διαθέσιμα. 

Πόσο ανταγωνιστικές είναι όμως οι χρεώσεις για αγορά με ευρώ; Η τιμή αγοράς και πώλησης δημιουργείται από την αγοραία τιμή του κρυπτονομίσματος συν ένα spread, μια επιβάρυνση που το Litebit βάζει στην κορυφή. Για το Bitcoin, το Litebit.eu διατηρεί προσαύξηση 1,25% κατά την αγορά και 0,7% κατά την πώληση.  

Πρόκειται για πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις. Άλλοι brokers που προσφέρουν μια υπηρεσία αγοράς και πώλησης χρησιμοποιώντας ευρώ είναι πολύ πιο ακριβοί! Ανταγωνιστές όπως ο αμερικανικός broker Coinbase (1,49%) ή ο διάσημος αυστριακός broker Bitpanda (1,49%) έχουν υψηλότερες χρεώσεις. 

Κριτική Litebit: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Litebit; 

Πλεονεκτήματα του Litebit.eu 

 • Αγοράστε πραγματικά κρυπτονομίσματα 
 • Χαμηλές χρεώσεις σε σύγκριση με ανταγωνιστές, όπως το Coinbase και το Bitpanda 
 • Αγοράστε περισσότερα από 80 κρυπτονομίσματα 
 • Εύχρηστη διεπαφή συναλλαγών 
 • Πλήρως ρυθμισμένο και αδειοδοτημένο λόγω της έδρας του στην Ολλανδία 
 • Live υποστήριξη μέσω τηλεφώνου: καθημερινές από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. CET. 
 • Τα ερωτήματα μέσω email διεκπεραιώνονται εντός 24 ωρών 
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις, π.χ. τέλος αδράνειας 

Μειονεκτήματα του Litebit.eu: 

 • Λιγότερο κατάλληλο για ενεργούς traders λόγω του μοντέλου αμοιβής ως broker 
 • Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε πολλές συναλλαγές, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ανταλλακτήριο όπως το Binance με ένα μοντέλο αμοιβής maker/taker. 

Ποιος βρίσκεται πίσω από το Litebit.eu; Η κριτική μας 

Το Litebit ιδρύθηκε το 2013, καθιστώντας το έναν από τους παλαιότερους brokers στην Ευρώπη που ειδικεύονται αποκλειστικά σε κρυπτονομίσματα. Είμαστε πελάτες του Litebit.eu από το 2016 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τo προτείνουμε τόσο σε φίλους όσο και σε μέλη της οικογένειας. 

Ο broker εδρεύει στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία, και απευθύνεται αποκλειστικά σε Ευρωπαίους πελάτες. Με τo πέρασμα του χρόνου, to Litebit έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους brokers κρυπτονομισμάτων στην Ευρώπη, αν λάβουμε υπόψιν τους 800.000 πελάτες του. Επειδή το Litebit είναι ένας μεγάλος broker, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα σε πολύ ελκυστική τιμή. 

Το LiteBit προσφέρει αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω διαφόρων επιλογών κατάθεσης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ευρώ μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού εμβάσματος SEPA, τραπεζικού εμβάσματος και πολλών άλλων τρόπων ηλεκτρονικής πληρωμής. 

Σε αντίθεση με άλλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως τη Binance, το Bitfinex ή το Bitget, όπου υπάρχει ενδιάμεσος μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή, το ίδιο το Litebit ενεργεί ως broker. Αυτό σημαίνει ότι η συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ εσάς, του τελικού πελάτη και του LiteBit. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι σας παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, καθώς είναι εγγυημένο ότι θα λάβετε την εντολή αγοράς στην τιμή που έχετε ορίσει. 

Είναι ασφαλές το Litebit.eu; 

Το ανταλλακτήριο είναι, σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία μας, ένας αξιόπιστος broker όπου αγοράζετε πραγματικά κρυπτονομίσματα. Οι πάροχοι, 2525 Ventures BV φροντίζουν ιδιαιτέρως ώστε να συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς νόμους KYC (Know-Your-Customer) και AML (Anti-Money-Laundering). Αντίστοιχα, η εταιρεία είναι πλήρως εποπτευόμενη και αδειοδοτημένη. 

Με σχεδόν 800.000 πελάτες, το LitebIt.eu έχει πολύ καλή φήμη στην ευρωπαϊκή κοινότητα κρυπτονομισμάτων όσον αφορά την ασφάλεια. Εμείς στο Bitcoin Greece έχουμε δώσει αμέτρητες εντολές αγοράς και πώλησης τα τελευταία χρόνια και ήμασταν πάντα ικανοποιημένοι. 

Ένα άλλο ισχυρό επιχείρημα που επιβεβαιώνει την καλή φήμη είναι ότι το Litebit είναι επίσημα εγγεγραμμένο στην ολλανδική τράπεζα. Έτσι, ο broker πληροί όλες τις αυστηρές απαιτήσεις της ΕΕ, ειδικά όσον αφορά την προστασία των κεφαλαίων των πελατών. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ωστόσο, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα hardware wallet για να στείλετε τα κρυπτονομίσματα σας στο δικό σας wallet αφού τα αγοράσετε στο Litebit.eu. H φασαρία γύρω από την αφερεγγυότητα της FTX τον Νοέμβριο του 2022 έδειξε ξεκάθαρα τη σημασία μιας από τις βασικές αρχές της κοινότητας του Bitcoin: “Not your keys, not your coins”!!! Σας επισημαίνουμε αυτό το γεγονός για κάθε ανταλλακτήριο και broker! 

Χρεώσεις και όρια καταθέσεων – η κριτική μας για το Litebit 

Οι χρεώσεις του Litebit είναι ξεκάθαρες κατά τη διαδικασία αγοράς. Τόσο το άνοιγμα λογαριασμού όσο και η διαχείριση λογαριασμού είναι εντελώς δωρεάν. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, όπως τέλη αδράνειας. 

Η τιμή αγοράς και πώλησης καθορίζεται από την αγοραία τιμή συν το spread (αμοιβή). Για το Bitcoin, ο broker διατηρεί προσαύξηση (spread) 1,25% κατά την αγορά και 0,7% κατά την πώληση του κρυπτονομίσματος για ευρώ.   

Πρόκειται για σχετικά χαμηλές χρεώσεις, δεδομένου ότι το Litebit παρέχει μια πύλη για την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων από έναν τραπεζικό λογαριασμό. Αν συγκρίνουμε με άλλους brokers που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία, είναι πιο ακριβοί! Το Coinbase (1,49%) ή ακόμα και το Bitpanda (1,49%) έχουν σημαντικά υψηλότερες χρεώσεις. 

Ωστόσο, θα σας κάνουμε μικρή προειδοποίηση για το Litebit. Λόγω του μοντέλου προμήθειας ως broker, το Litebit.eu είναι λιγότερο κατάλληλο για ενεργούς traders που θέλουν να εκτελέσουν πολλές συναλλαγές. 

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα κλασικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, όπως η Binance, το Bitfinex, το Kraken ή το Bitget με ένα μοντέλο χρέωσης maker/taker. Το μοντέλο προμήθειας αφορά ειδικά όταν θέλετε να κάνετε συναλλαγές μεταξύ κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin (BTC) στο Ethereum (ETH). Για αυτές τις συναλλαγές μεταξύ δύο διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, οι χρεώσεις είναι συνήθως σημαντικά χαμηλότερες, μεταξύ 0,1 και 0,5% ανάλογα με το επίπεδο συναλλαγής ή ακόμα και ανάλογα με το επίπεδο μέλους. 

Η κατάθεση σε ευρώ μέσω τραπεζικού εμβάσματος SEPA συνιστάται ιδιαίτερα, καθώς είναι εντελώς δωρεάν. Διαφορετικά, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές για κατάθεση σε ευρώ για αγορά κρυπτονομισμάτων μετέπειτα: 

 • Τραπεζική μεταφορά SEPA 
 • iDEAL 
 • Bancontact 
 • Τραπεζική μεταφορά EPS 
 • Πιστωτική κάρτα (VISA / Mastercard)
 • Carte Bancaire 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η προτιμώμενη μέθοδος κατάθεσης σε ευρώ είναι η τραπεζική μεταφορά SEPA. Μόλις τα ευρώ πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο Litebit, μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επόμενη καλύτερη ευκαιρία αγοράς όταν οι τιμές είναι χαμηλές και να χτυπήσετε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. 

Αγορά κρυπτονομίσματα στο Litebit!

Διαδικασία Επαλήθευσης

Όπως συνηθίζεται σε όλα τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και τους brokers που εδρεύουν στην Ευρώπη, τo Litebit πρέπει να συμμορφώνεται με τις αυστηρές νομικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (KYC και AML) προκειμένου να προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες του. Αυτό ακριβώς κάνει και ο broker. 

Επομένως, θα χρειαστεί να παρέχετε τα ακόλουθα δεδομένα και να ανεβάσετε αποδεικτικά στοιχεία για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα: 

Εγγραφείτε στο ανταλλακτήριο
Εγγραφείτε στο ανταλλακτήριο

Η διαχείριση των δεδομένων συμμορφώνεται αυστηρά με τον Ευρωπαϊκό Νόμο για την Προστασία Δεδομένων. 

Μετά την επιτυχή επαλήθευση είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα όρια συναλλαγών (οι μεγάλοι traders μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη για μεγαλύτερα ποσά).

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με τους ανταγωνιστές, ακόμη και με τη Binance είναι: δεν υπάρχει όριο ανάληψης (σε ευρώ) στον προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό. 

Αγορά κρυπτονομίσματα

Αγορά κρυπτονομισμάτων στο Litebit (κριτική) 

Μετά την επιτυχή επαλήθευση, θα πρέπει να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας με μια διαδικασία ασφαλείας δύο παραγόντων μέσω της εφαρμογής Google Authenticator. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε την εφαρμογή Google Authenticator στο κατάστημα εφαρμογών σας και συνδέστε τη με τον λογαριασμό. 

Αυτό απαιτεί από τη Litebit να ζητήσει ένα εξαψήφιο PIN κάθε φορά που συνδέεστε, το οποίο θα βρείτε στην εφαρμογή σας. Εξασφαλίζει ότι απαιτούνται δύο επιβεβαιώσεις για την πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Αυτό αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του λογαριασμού σας και κρατά μακριά τους εγκληματίες. 

Η αγορά κρυπτονομισμάτων στο Litebit είναι πολύ απλή. Απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα “Trade”  στη γραμμή πλοήγησης. Μετά από αυτό, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού όπου κάνετε κλικ στο “Easy Trading”. Μετά από αυτό, απλά επιλέγετε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να αγοράσετε ( π.χ. BTC) και εισάγετε το ποσό αγοράς σας σε ευρώ. 

Αγορά κρυπτονομίσματα στο Litebit
Αγορά κρυπτονομίσματα στο Litebit

Στη συνέχεια, επιβεβαιώνετε την αγορά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η αγορά σας, για παράδειγμα Bitcoin (BTC), θα είναι ορατή στο Litebit wallet κάτω από το στοιχείο μενού “Portfolio”. 

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα hardware wallet – το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα επειδή προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια για τη μακροπρόθεσμη επένδυσή σας – πρέπει να επιλέξετε ‘’Withdraw’’ (Ανάληψη) στην ενότητα χαρτοφυλακίου. 

Στο επόμενο βήμα εισάγετε τη διεύθυνση παραλήπτη σας, την οποία δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας το hardware wallet σας. Ανάλογα με το φόρτο εργασίας του αντίστοιχου blockchain και τον αντίστοιχο χρόνο αποκλεισμού (για το Bitcoin, για παράδειγμα, 10 λεπτά), η συναλλαγή μπορεί να διαρκέσει λίγο λιγότερο ή περισσότερο μέχρι να εμφανιστεί το υπόλοιπο στο hardware wallet σας. 

Ανάληψη κρυπτονομίσματα στο Litebit
Ανάληψη κρυπτονομίσματα στο Litebit.

Αγορά κρυπτονομίσματα στο Litebit!

Πουλήστε κρυπτονομίσματα 

Εάν θέλετε να πουλήσετε κρυπτονομίσματα, μπορείτε να το κάνετε επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να πουλήσετε στην ενότητα ‘’Portfolio’’. Μετέπειτα, απλά κάνετε κλικ στο “Sell”(Πώληση) και εισάγετε το ποσό. 

Μόλις επιβεβαιώσετε την πώληση, ένα υπόλοιπο σε ευρώ θα πιστωθεί στο LiteBit wallet σας. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη αυτών των κεφαλαίων σε ευρώ. 

Οι αναλήψεις επεξεργάζονται και αποστέλλονται στο Litebit δύο φορές την ημέρα. Ο χρόνος μεταφοράς εξαρτάται από την τράπεζά σας και μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες. Έχουμε κάνει πολλές αναλήψεις τα τελευταία χρόνια και δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές, τα χρήματα έφταναν στον προσωπικό μας τραπεζικό λογαριασμό μέσα στη δεύτερη εργάσιμη ημέρα. 

Το wallet 

Το Litebit Wallet συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους που δεν θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους wallet. Με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, έχετε ένα ορισμένο επίπεδο ασφάλειας. 

Η Litebit προσπαθεί να προσφέρει ένα wallet για όλα τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, λόγω της περίπλοκης τεχνολογίας πίσω από κάθε blockchain, η Litebit δεν το έχει εφαρμόσει ακόμη για όλα τα νέα κρυπτονομίσματα. 

Αν αναζητάτε υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματα σας, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα hardware wallet. Ανταλλακτήρια (όπως h Binance) και brokers (όχι to Litebit) έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν και μεγάλες ποσότητες κρυπτονομισμάτων έχουν αφαιρεθεί. 

Το προτείνουμε λοιπόν: αγοράστε ένα hardware wallet από έναν από τους γνωστούς κατασκευαστές, όπως Trezor ή Ledger. Χρησιμοποιούμε το Trezor Model T και μπορούμε να το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. 

Staking κρυπτονομισμάτωνμε το LiteBit Earn 

Το Earn είναι ένας λόγος για δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε το κρυπτονόμισμα στο LiteBit wallet σας. Στη συνέχεια, οι ανταμοιβές θα καταβάλλονται αυτόματα στο πορτοφόλι σας σε εβδομαδιαία βάση. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ανταμοιβές staking (Ετήσια ποσοστιαία απόδοση, APY) μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Κατά τη στιγμή σύνταξης του κειμένου ίσχυαν οι ακόλουθες προσφορές σε κρυπτονομίσματα: 

Το “Staking” χρησιμοποιείται από τα blockchain Proof of Stake (PoS) και παρέχει ανταμοιβές  (παρόμοιες με την εξόρυξη) στους κατόχους των tokens. Το Litebit Earn χρησιμοποιεί το “Cold Staking” το οποίο γενικά θεωρείται πιο ασφαλές από το “Hot Staking” και πραγματοποιείται από ένα wallet εκτός σύνδεσης. Μέσω αυτού, οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια άλλη ενέργεια εκτός από το να κρατούν το κρυπτονόμισμα στο Litebit wallet τους. 

Αγορά κρυπτονομίσματα στο Litebit!

Οι ανταμοιβές είναι απενεργοποιημένες ως προεπιλογή. Αν θέλετε να κερδίσετε τις ανταμοιβές Staking, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο κρυπτονόμισμα για το οποίο θέλετε να κερδίσετε χρήματα (στην ενότητα “Portfolio”) και κάντε κλικ στο κουμπί “Start earning”. 

FAQ

Είναι η Litebit απάτη;

Σύμφωνα με τη μακροχρόνια εμπειρία μας, το ανταλλακτήριο είναι ένας αξιόπιστος χρηματιστής όπου μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στην αγορά spot. Ο πάροχος δίνει προσοχή στη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς νόμους και είναι πλήρως εποπτευόμενος και αδειοδοτημένος. 

Τι είναι η Litebit;

Η Litebit είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς μεσίτες κρυπτονομισμάτων με βάση χρηστών που ξεπερνούν τα 800.000 άτομα. Με έδρα την Ολλανδία, ο μεσίτης συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων πλατφορμών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 2013.

Πώς κάνω ανάληψή από Litebit;

Η Litebit επιτρέπει στους χρήστες της να κάνουν αναλήψεις τόσο σε κρυπτονομίσματα όσο και σε ευρώ. Για το τελευταίο, οι αναλήψεις είναι διαθέσιμες μέσω μεταφοράς SEPA, πιστωτικής κάρτας και πολυάριθμων άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Ο καλύτερος Broker στην Ευρώπη

Πάνω από 80 κρυπτονομίσματα

Συγκριτικά χαμηλές χρεώσεις

9.0
Ασφάλεια & ρύθμιση
8.0
Επιλογές αγοράς & χρεώσεις
8.0
Υπηρεσίες & χαρακτηριστικά
8.0
Ευκολία χρήσης
8.3 Συνολική βαθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *