Bitget
9.0

Bitget

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Εγγραφείτε τώρα
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Δεν αποτελεί επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για να προσδιορίσετε κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή μη κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.
Home » Bitget

Κριτική Bitget [Ελληνική έκδοση | 2023]

Δοκιμάσαμε το ανταλλακτήριο Bitget και συγκεντρώσαμε τη συνολική εμπειρία μας από αυτή την πλατφόρμα. Σε αυτήν την κριτική, εμβαθύνουμε σε θέματα όπως το ανταλλακτήριο Bitget, το trading robot του Bitget και το Bitget copy trading. Εξετάζουμε και  συγκρίνουμε το ανταλλακτήριο με τα υπόλοιπα, ειδικά σε θέματα χρεώσεων. 

Ρίκτε μια ματιά σε αυτήν την κριτική για το Bitget στον ελεύθερο χρόνο σας πριν κάνετε εγγραφή. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε το έργο μας, θα ήμασταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι αν χρησιμοποιούσατε το σύνδεσμο μας, συμπεριλαμβανομένου του μπόνους. Ευχαριστούμε πολύ! 

Η κριτική μας για το Bitget

Το Bitget είναι ο διάττοντας αστέρας μεταξύ των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων. Παρόλο που το ανταλλακτήριο είναι ακόμα αρκετά νέο στην αγορά, έχει γίνει γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τόσο μεταξύ των αρχάριων όσο και των προχωρημένων εμπόρων.

Μεταξύ των ανταλλαγών παραγώγων, η Bitget είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών με βάση τον όγκο συναλλαγών. Στην αγορά Bitcoin spot, κατατάσσεται ως το 13ο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο μετά από όλα αυτά – και υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι το Bitget θα συνεχίσει να αυξάνει τη δημοτικότητά του – αλλά περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω.

Το Bitget έχει σήμερα πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως, γεγονός που δείχνει τη νομιμότητα και την εμπιστοσύνη που έχουν οι χρήστες στο ανταλλακτήριο. Σε κάθε περίπτωση, ένας ισχυρός λόγος για τη δημοτικότητα του Bitget είναι τα χαμηλά τέλη του σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2022, το ανταλλακτήριο έχει εισαγάγει μηδενική χρέωση για όλες τις ζεύξεις spot μέχρι νεωτέρας. Ακόμα και πριν από αυτό, οι δημιουργοί/αμοιβές ήταν 0,1% εξαιρετικά χαμηλές.

Μόνο το Binance μπορεί να συμβαδίσει. Το Binance έχει επίσης αμοιβή 0,10%, καθώς και πολλά δωρεάν ζεύγη συναλλαγών Bitcoin. Με την Coinbase Pro, πληρώνετε 0,5% ανά συναλλαγή. Η Bittrex έχει τέλος συναλλαγών 0,2%. Άλλα ανταλλακτήρια, όπως το Kraken και το Poloniex, είναι επίσης ελαφρώς ακριβότερα, με τέλη δημιουργού 0,15-0,16% και τέλη λήπτη 0,25-0,26%.

Και από φέτος, το Bitget έχει επίσης εξαλείψει το μεγαλύτερο μειονέκτημά του, γι’ αυτό και είναι ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια μας: Είναι επιτέλους δυνατή η πραγματοποίηση καταθέσεων και αναλήψεων με ευρώ (τραπεζικό έμβασμα SEPA και πιστωτική κάρτα)! Και αυτές είναι επίσης ταχύτατα γρήγορες (3-6 ώρες).

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η Bitget προσφέρει επίσης πολύ υψηλά μπόνους και ανταμοιβές. Μεταξύ άλλων, καταβάλλονται ελκυστικές ανταμοιβές για καταθέσεις και όγκους συναλλαγών.

Προωθήσεις μπόνους Bitget
Προωθήσεις μπόνους Bitget

Κριτική Bitget: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bitget; 

Πλεονεκτήματα του Bitget 

 • Πάνω από 450 κρυπτονομίσματα 
 • Spot trading με 0 χρέωση: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BGB. 
 • Χαμηλές αμοιβές maker/taker σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. 
 • Grid trading για spot και futures, αγοράστε χαμηλά και πουλήστε υψηλά αυτόματα 
 • Futures Trading: USDT-M/USDC-M/COIN-M 
 • Προσφορές και μπόνους εγγραφής 
 • Ρυθμιστικές άδειες από τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία 
 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις, όπως τέλος αδράνειας 
 • Copy Trading 

Μειονεκτήματα του Bitget 

 • Χωρίς ασφάλιση καταθέσεων (όπως τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων)
 • Τίποτα άλλο!!

Ποιος είναι πίσω από το Bitget; Η κριτική μας 

Η Bitget Limited εδρεύει στα νησιά Κέιμαν σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της, αλλά έχει τα γραφεία της στη Σιγκαπούρη. Η πλατφόρμα προσφέρει spot trading καθώς και μελλοντικές συναλλαγές, bots συναλλαγών, copy trading και μια πλατφόρμα εκκίνησης κρυπτονομισμάτων. 

Αυτές οι επιλογές είναι αποκλειστικά διαθέσιμες για κρυπτονομίσματα. Με κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο δεν γίνονται συναλλαγές στην πλατφόρμα, σε αντίθεση με το eToro, για παράδειγμα. Ωστόσο, το εύρος των επιλογών σε κρυπτονομίσματα είναι τεράστιο αν τα συγκρίνουμε. Η πλατφόρμα προσφέρει πολυάριθμα εργαλεία που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα. 

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 450 κρυπτονομίσματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται κορυφαία κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) και το Litecoin (LTC). Δεδομένου του τρέχοντος ρυθμού ανάπτυξης, είναι πιθανό ο αριθμός αυτός να συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον. 

Εκτός από προϊόντα spot, το Bitget προσφέρει μια ποικιλία παραγώγων: USDT Margined Futures και Coin Margined Futures. 

Είναι το Bitget ασφαλές ή είναι απάτη; 

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, η εταιρεία πίσω από το ανταλλακτήριο εδρεύει στα νησιά Κέιμαν, κάτι το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δημιουργεί πάντα λίγη καχυποψία. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις από τις αρχές σχετικά με το Bitget. Εξάλλου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις παράνομης δραστηριότητας. Ωστόσο, με έναν πάροχο που βασίζεται σε offshore, θα πρέπει πάντα να παρακολουθείτε ενεργά τις ειδήσεις και να είστε ενημερωμένοι. 

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Bitget είναι μέρος της αγοράς κρυπτονομισμάτων από το 2018 και διαθέτει ρυθμιστικές άδειες από τις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά και την Αυστραλία. Επιπλέον, το Bitget είναι ένα μεγάλο όνομα στον κλάδο των παραγώγων κρυπτονομισμάτων. Το ανταλλακτήριο είναι μεταξύ των κορυφαίων 7 όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών. 

Νομικά, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι δύσκολο να λάβετε τα χρήματά σας πίσω σε περίπτωση ηλεκτρονικής επίθεσης ή αφερεγγυότητας, καθώς το ανταλλακτήριο (όπως τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων) δεν προσφέρει ασφάλεια καταθέσεων. 

Η γενική μας συμβουλή για οποιοδήποτε ανταλλακτήριο είναι αυτή επομένως: κρατήστε τα κρυπτονομίσματα σας σε ανταλλακτήριο μόνο για όσο διάστημα κάνετε συναλλαγές. Για μακροχρόνια επένδυση, θα πρέπει να αγοράσετε ένα hardware wallet. 

Συνολικά, ωστόσο, το Bitget φαίνεται να είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής πλατφόρμα. Αναφέρουμε αυτές τις προειδοποιήσεις σε αυτό εδώ το άρθρο κυρίως μετά την απρόβλεπτη κατάρρευση του FTX,το άλλοτε δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. 

Η Bitget διαθέτει μια ισχυρή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών και υποστηρίζεται από γνωστούς επενδυτές. Ο broker συμμορφώνεται επίσης με τους κανονισμούς KYC/AML. Επιπλέον, το ανταλλακτήριο έχει λάβει βαθμολογία 12 A+ από την SSL Labs. 

Το ανταλλακτήριο επίσης δεν έχει χακαριστεί μέχρι στιγμής. Οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να καταθέσουν χρήματα στην πλατφόρμα. 

Συνοπτικά, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι το Bitget είναι απάτη. 

Υπηρεσίες

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, το Bitget είναι ένα από τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: 

 • Spot Trading: μπορείτε να αγοράσετε πάνω από 450 κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και να τα κάνετε ανάληψη από το ανταλλακτήριο. 
 • USDT-Bitget Futures: Κλασικές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με USDT, USDC. 
 • Coin Futures: Συναλλαγές με όλα τα μεγάλα κρυπτονομίσματα. 
 • Futures Copy Trading: Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να αντιγράψετε τις συναλλαγές  επιτυχημένων traders. 
 • Spot Trading Bot: Το bot είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών με τη λεγόμενη στρατηγική grid trading. 
Υπηρεσίες Bidget 
Υπηρεσίες Bidget

Χρεώσεις και όρια καταθέσεων – η κριτική μας για το Bitget 

Οι χρεώσεις του Bitget μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριες κατηγορίες. 

 • Προμήθειες για spot συναλλαγές (maker/taker) 
 • Προμήθειες futures 
 • Τέλη ανάληψης κρυπτονομισμάτων 

Το Bitget δεν χρεώνει τέλη για κατάθεση. 

Τέλη spot συναλλαγών 

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 (μέχρι νεωτέρας), η Bitget δεν χρεώνει κανένα τέλος για όλα τα spot pairings. Σωστά το ακούσατε! Ακόμη και πριν από αυτό, τα τέλη maker 0,1% στο Bitget ήταν εξαιρετικά χαμηλά. 

Μόνο η Binance μπορεί να συμβαδίσει στο ίδιο επίπεδο. Η Binance έχει επίσης προμήθεια 0,10%, καθώς και πολλά δωρεάν ζεύγη συναλλαγών Bitcoin. Στο Coinbase Pro, πληρώνετε 0,5% ανά συναλλαγή. Η Bittrex έχει προμήθεια συναλλαγών 0,2%. Άλλα ανταλλακτήρια, όπως το Kraken και το Poloniex, είναι επίσης ελαφρώς πιο ακριβά με 0,15-0,16% προμήθειες maker και 0,25-0,26% προμήθειες taker. 

Προμήθειες Futures 

Όταν συναλλάσεστε με futures, μια συναλλαγή θα σας κοστίσει 0,051% ως taker και 0,017% ως maker. Αυτά τα τέλη είναι ελαφρώς πιο χαμηλά σε σχέση με άλλες πλατφόρμες. 

Τέλη ανάληψης

Οι αναλήψεις στο Bitget είναι εφικτές μόνο σε κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε όλα τα νομίσματα με τα οποία πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω spot trading. Οι αναλήψεις Bitcoin επιβαρύνονται με χρέωση 0,0006 BTC. Τα tokens ERC-20 έχουν συγκριτικά τις υψηλότερες χρεώσεις για αναλήψεις. Ωστόσο, τα τέλη του Bitget είναι αρκετά ανταγωνιστικά. 

Λάβετε υπόψιν όμως ότι οι χρεώσεις για αναλήψεις κρυπτονομισμάτων υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να βρείτε τις χρεώσεις σε αυτή τη σελίδα: https://www.bitget.com/en/rate?tab=1 

Επαλήθευση στο Bitget 

Απαιτείται πλήρης επαλήθευση ταυτότητας στο Bitget. Η διαδικασία Know Your Customer (KYC) είναι υποχρεωτική για όλους τους χρήστες και εναρμονίζεται με τους αυστηρούς οικονομικούς νόμους παγκοσμίως. 

Αφού ολοκληρώσετε την επαλήθευση KYC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του Bitget. Το ημερήσιο όριο ανάληψης θα είναι τότε 20 BTC ή το ισοδύναμό του σε άλλα κρυπτονομίσματα. 

Αγορά κρυπτονομισμάτων στο Bitget 

Η διαδικασία αγοράς Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων στο Bitget είναι αρκετά απλή και δεν διαφέρει πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που εστιάζουν σε προχωρημένους traders. Τα βήματα είναι: 

Βήμα 1: Εγγραφή στο Bitget 

Για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές στο Bitget, οι χρήστες πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό. Η εγγραφή είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Ακολουθεί επαλήθευση της ταυτότητάς σας (KYC). 

Εγγραφή στο Bitget 
Εγγραφή στο Bitget

Βήμα 2: Κατάθεση στο Bitget 

Μετά την επαλήθευση, μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, όπως τραπεζική μεταφορά, πιστωτική κάρτα και κρυπτονομίσματα. 

Βήμα 3: Αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων

Μόλις κατατεθούν τα χρήματα, έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα συναλλαγών για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. 

Βitget Trading 

Η πλατφόρμα συναλλαγών Bitget μπορεί να συγκριθεί με επαγγελματικά ανταλλακτήρια. Υπάρχουν διαθέσιμες οριακές εντολές, εντολές αγοράς, εντολές IOC. Σε ότι αφορά τo futures trading, η πλατφόρμα παρέχει εντολές trailing stop loss, stop loss και triger. 

Βitget Trading 
Βitget Trading

Με μόχλευση x125, οι συναλλαγές στον τομέα των futures είναι σίγουρα συναρπαστικές για τους επαγγελματίες, αλλά συμβουλεύουμε τους αρχάριους να μην χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα! 

Το σύστημα συναλλαγών είναι γρήγορο και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τις εντολές αγοράς κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Η πλατφόρμα φαίνεται να έχει αρκετούς market makers και παρόχους ρευστότητας για να εξασφαλίσει καθαρές συναλλαγές. 

Bitget: Πώς να συναλλάσσεστε
Bitget: Πώς να συναλλάσσεστε

Μπόνους και προσφορές Bitget 

Το κέντρο ανταμοιβών στο Bitget διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά μπόνους για ενεργούς χρήστες και traders. Για παράδειγμα, λαμβάνετε ένα κουπόνι 50 USD όταν ολοκληρώνετε ειδικές διαδικασίες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στη σελίδα των προσφορών μας. 

Μπόνους
C2U6H74Z
Κωδικός μπόνους
Κάντε την πρώτη σας κατάθεση on-chain ή κατάθεση fiat, μεταφέρετε την στο λογαριασμό σας futures που υποστηρίζεται από USDT και κερδίστε έως και $4000.
Ισχύουν όροι
Καμία επαγγελματική ή επενδυτική συμβουλή. Εσείς και μόνο εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προσδιορισμό του κατά πόσον οποιαδήποτε επένδυση, ασφάλεια ή στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία είναι κατάλληλη ή κατάλληλη για εσάς με βάση τους επενδυτικούς σας στόχους και την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

Εμπειρία με το Trading Bot 

Το Grid trading είναι ένα bot συναλλαγών που δημιουργεί εντολές πάνω και κάτω από μια καθορισμένη τιμή χρησιμοποιώντας ένα “πλέγμα τιμών”. Το πλέγμα τιμών αποτελείται από εντολές με σταδιακά αυξανόμενες και πτωτικές τιμές. 

Η βασική αρχή αυτής της στρατηγικής είναι η συνεχόμενη αγορά σε μια προκαθορισμένη τιμή και στη συνέχεια η πώληση της θέσης όταν η τιμή αυξάνεται πάνω από αυτό το επίπεδο. Αντίθετα, μπορείτε να πουλήσετε σε ένα προκαθορισμένο σημείο τιμής και να περιμένετε να πέσει η τιμή σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και μετά να αγοράσετε – επαναλάβετε. 

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, το grid trading απαιτεί πολλή υπομονή και μεγάλα κεφάλαια καθώς προϋποθέτει υψηλή αστάθεια στην αγορά για μεγάλα κέρδη. 

Bitget Copy Trading 

To Copy Trading  σας επιτρέπει να αντιγράψετε έναν επιτυχημένο trader και να μοιραστείτε τα κέρδη του. Για να εντοπίσετε ιδιαίτερα επιτυχημένους traders, το Bitget σας παρέχει μια λίστα κατάταξης με το ιστορικό συναλλαγών αυτών των traders. Κάνοντας κλικ στο προφίλ του  trader έχετε μια καλύτερη εικόνα για τον αριθμό των συναλλαγών, τα κέρδη και τις απώλειες καθώς και την εξέλιξη του κεφαλαίου. 

Πώς λειτουργεί: Πρώτα κάνετε εγγραφή στο Bitget και μετά επιλέγετε τον trader που θέλετε να ακολουθήσετε. Η πλατφόρμα Bitget Copy Trading θα αντιγράψει αυτόματα όλες τις συναλλαγές αυτού του trader. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθείτε τα κέρδη/ζημίες και να βλέπετε πώς εξελίσσεται το χαρτοφυλάκιό σας σε πραγματικό χρόνο. 

Πριν επιλέξετε έναν trader, θα πρέπει να ερευνήσετε προσεκτικά τις στρατηγικές συναλλαγών του. Δεν συνιστάται η τυφλή αντιγραφή. Επομένως, ελέγξτε εκ των προτέρων τα “Πιο δημοφιλή ζεύγη συναλλαγών” του  trader και αναλύστε τη “Διάρκεια θέσης” για να λάβετε μια εκτίμηση της στρατηγικής. 

Συνιστούμε να μοιράσετε το κεφάλαιο σε διαφορετικούς traders και θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε τους  traders με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις (+200% και άνω). Οι στρατηγικές συναλλαγών αυτών των traders συχνά υποδεικνύουν εξαιρετικά υψηλή και επικίνδυνη μόχλευση. Επιπλέον, συνιστούμε την τακτική λήψη κερδών. 

Συμπέρασμα – Η κριτική μας για το Bitget 

Η άποψή μας για το Bitget αποδεικνύεται πολύ καλή. Με μια εκτεταμένη γκάμα στον τομέα συναλλαγών, το Bitget απευθύνεται σε πιο έμπειρους traders. Θα βρουν ένα αξιόπιστο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στο Bitget. Συγκεκριμένα, οι πολύ χαμηλές προμήθειες ή οι μηδενικές προμήθειες για spot trading καθιστούν το Bitget ισχυρό ανταγωνιστή για μεγαλύτερα ανταλλακτήρια, όπως τη Binance ή το Coinbase. 

FAQ

Είναι το Bitget ασφαλές ή απάτη; 

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις από τις αρχές. Επίσης, δεν υπάρχει καμία ένδειξη παράνομης δραστηριότητας. Όσον αφορά την ασφάλεια, η Bitget είναι μέρος της σκηνής κρυπτογράφησης από το 2018 και διαθέτει ρυθμιστικές άδειες από τις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Επιπλέον, η Bitget είναι ένα μεγάλο όνομα στον τομέα των παραγώγων κρυπτογράφησης. Το ανταλλακτήριο συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων 7 με βάση τον όγκο συναλλαγών. 

Η Bitget απαιτεί KYC; 

Καθώς η εταιρεία πίσω από την Bitget είναι μια αδειοδοτημένο επιχείρηση, τα μέτρα KYC είναι υποχρεωτικά για κάθε πελάτη.

Η Bitget χρεώνει προμήθεια; 

Οι χρεώσεις της Bitget μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριους τομείς: χρεώσεις για συναλλαγές spot (maker/taker), χρεώσεις Futures και χρεώσεις ανάληψης κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, η Bitget δεν χρεώνει τέλη για καταθέσεις.  

Πάνω από 450 κρυπτονομίσματα   
Spot trading με 0 χρέωση (maker/ taker)
Προωθητικές ενέργειες & μπόνους εγγραφής
8.0
Ασφάλεια & ρύθμιση
10.0
Επιλογές αγοράς & χρεώσεις
10.0
Υπηρεσίες & χαρακτηριστικά
8.0
Ευκολία χρήσης
9.0 Συνολική βαθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *