Η Amazon φέρεται να σχεδιάζει να ξεκινήσει την αγορά NFT “Amazon NFT Marketplace” τον επόμενο μήνα, με 15 συλλογές NFT να είναι ήδη διαθέσιμες.

Ο τεχνολογικός γίγαντας Amazon φέρεται να εγκαινιάζει την αγορά NFT τον επόμενο μήνα, με 15 συλλογές NFT να είναι ήδη διαθέσιμες από την ημερομηνία έναρξης. Σύμφωνα με πηγές, η Amazon σχεδιάζει να ξεκινήσει την “Amazon Digital Marketplace” στις 24 Απριλίου. Η πλατφόρμα θα αρχίσει να προσφέρει την υπηρεσία πρώτα στους πελάτες των ΗΠΑ και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με την πηγή, η Amazon θα αρχίσει να προσφέρει περίπου 15 συλλογές NFT την ίδια την ημέρα του λανσαρίσματος. Επιπλέον, οι συλλογές NFT θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Amazon και θα μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Amazon Digital Marketplace”. Η αγορά των NFT θα γίνεται μόνο από τον λογαριασμό Amazon και μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η υπηρεσία NFT μέσω της πλατφόρμας της Amazon επιτρέπει στους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε πορτοφόλια κρυπτογράφησης όπως το Metamask να αγοράζουν NFTs. Ισχυρίζεται ότι η Amazon σχεδίαζε ήδη από πέρυσι να ξεκινήσει τις υπηρεσίες NFT. Ωστόσο, το λανσάρισμα καθυστέρησε μετά την κατάρρευση της FTX.

Έργα κρυπτονομισμάτων που συνδέονται με την αγορά NFT της Amazon

Τον Ιανουάριο, η Amazon Web Services (AWS) συνεργάστηκε με την Ava Labs σε μια προσπάθεια να επιταχύνει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Με το λανσάρισμα μιας αγοράς NFT, η Amazon κάνει άλλο ένα βήμα στο οικοσύστημα Web3. Εντάσσεται στο πλευρό άλλων κολοσσών όπως η Meta και η Google.

Η AWS είχε επίσης συνεργαστεί με την Chainlink (LINK) για τη λύση δημιουργίας κόμβων. Επιπλέον, η Amazon Web Services είχε επίσης συνδεθεί με τη δημόσια αλυσίδα μπλοκ VeChainThor για υπηρεσίες διαχείρισης άνθρακα με βάση την αλυσίδα μπλοκ.

Προηγούμενες αναφορές έχουν επίσης υποδείξει ότι η Amazon προωθεί το σχέδιο Amazon NFT για την έναρξη της λειτουργίας του το επόμενο τρίμηνο. Η εταιρεία φαίνεται να σχεδιάζει να κάνει τους πελάτες της να παίζουν κρυπτογραφικά παιχνίδια και να τους ανταμείβει με δωρεάν NFTs.

Προτεινόμενη εικόνα από: bryan-angelo / Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλύτερα Ανταλλακτήρια

Αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα στο νούμερο 1, Kriptomat

Αγορά και ανταλλάξτε 400+ κρυπτονομίσματα στην αγορά spot και Futures

Αγορά, διαπραγμάτευση και κατοχή 350+ κρυπτονομισμάτων στο Binance

Καλύτερος χρηματιστής CFD: Αγορά και πώληση CFDs στην Plus500, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Αγοράστε 80+ από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα από τον καλύτερο broker στην Ευρώπη